Ptak_Waw_CTR_2024
TSW_XV_2025

Targpiast: notowania z dnia 13.07.2007

13 lipca 2007
NAZWA CENA
BRUTTO
JEDN.
Agrest kg
Arbuz 1,00 - 1,20 kg
Aronia 5,00 kg
Bakłażan 5,00 kg
Banan 2,50 - 3,00 kg
Biała Rzepa 1,00 - 2,00 kg
Bób 6,00 - 7,00 kg
Boczniaki 2,50 250g
Borówka amerykańska 16,00 - 17,00 kg
Botwinka 0,60 - 0,80 pęczek
Brokuły 2,50 sztuka
Brzoskwinia 2,00 - 4,50 kg
Buraki 0,60 kg
Cebula 1,30 - 1,50 kg
Cebula czerwona 3,50 - 4,00 kg
Chrzan 5,00 - 6,00 kg
Cukinia 0,80 - 1,00 kg
Cytryna 3,00 - 4,00 kg
Czarna rzepa 1,50 - 2,00 kg
Czereśnia 12,00 - 16,00 kg
Czosnek 0,50 - 1,00 sztuka
Fasolka szparagowa zielona 4,50 kg
Fasolka szparagowa żółta 3,00 kg
Grapefruit 4,70 - 5,00 kg
Groszek łuskany kg
Gruszka kg
Jabłko młode 1,50 - 2,50 kg
Jabłko stare 2,50 - 3,00 kg
Jagoda 11,00 kg
Jajko I gat 0,25 sztuka
Jajko II gat. 0,22 sztuka
Kabaczki 0,80 - 1,00 kg
Kalafior 3,50 sztuka
Kalarepa 0,80 sztuka
Kapusta biała 1,50 sztuka
Kapusta czerwona 1,50 kg
Kapusta kiszona 1,50 kg
Kapusta pekińska 0,80 - 1,20 kg
Kapusta włoska 2,00 - 3,00 sztuka
Kiwi 0,60 - 1,00 sztuka
Koper do kiszenia 0,50 pęczek
Koperek 0,80 - 1,00 pęczek
Kukurydza 0,80 - 1,00 sztuka
Mak 7,50 - 8,00 kg
Malina 7,00 - 10,00 kg
Mandarynka 5,50 - 6,50 kg
Marchew 0,80 - 1,00 kg
Marchew młoda 0,80 pęczek
Morela import 7,00 - 8,00 kg
Morela kraj 4,00 - 5,00 kg
Nać pietruszki 0,40 - 0,50 pęczek
Nektaryna 3,40 - 3,80 kg
Ogórek gruntowy 1,20 - 1,80 kg
Ogórek kiszony 2,50 kg
Ogórek kiszony(małosolny) 3,30 kg
Ogórek szklarniowy 1,00 kg
Orzech laskowy 9,00 - 10,00 kg
Orzech włoski 3,50 - 4,00 kg
Papryka czerwona 7,00 - 8,00 kg
Papryka zielona 2,50 - 3,00 kg
Papryka żółta 4,00 - 4,50 kg
Pieczarki 5,00 - 7,00 kg
Pietruszka 3,00 - 4,00 kg
Pietruszka młoda 0,80 - 1,20 pęczek
Pomarańcza 4,00 - 5,00 kg
Pomidor kraj. 1,50 - 3,00 kg
Por 0,60 - 1,00 sztuka
Porzeczka czarna 4,50 - 5,00 kg
Porzeczka czerwona 3,00 - 3,50 kg
Rabarbar 0,80 - 1,00 kg
Rzodkiew biała 2,50 kg
Rzodkiewka 0,60 - 0,80 pęczek
Sałata 1,50 - 1,80 sztuka
Sałata lodowa 2,00 - 2,20 sztuka
Seler 4,00 - 4,50 kg
Seler młody 0,80 - 1,00 sztuka
Szczaw 0,60 - 0,80 pęczek
Szczypior 0,60 - 0,80 pęczek
Szparagi 2,00 - 3,00 pęczek
Szpinak 2,50 - 3,00 kg
Truskawka 7,50 kg
Winogrona 7,20 - 7,50 kg
Wiśnia 3,00 - 4,00 kg
Włoszczyzna 0,80 - 1,20 pęczek
Ziemniak 0,50 kg
Śliwka 5,00 - 7,00 kg
 

POWIĄZANE

Produkcja cukru w Republice Południowej Afryki w sezonie 2024/25 ma spaść o 3 pr...

Indeks cen żywności FAO w październiku 2024 r. wzrósł o 2% w porównaniu z wrześn...

Wśród najpopularniejszych gatunków października Kantar Polska wymienia jabłka, g...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę