Lp. Produkt Jm Cena min. Cena max. średnia cena średnia cena z poprzed-niego notowania 09.10 Różnica
warzywa
1 .roszponka 4 4,5 4,25 4,5 -0,25
2 .rucola opakowanie 100g 4 4,5 4,25 4,5 -0,25
3 .sałata mix opakowanie 100g 4 4,5 4,25 4,5 -0,25
4 bakłażan kg 4,4 5 4,7 5 -0,3
5 brokuł szt. 2,5 2,5 2,5 3 -0,5
6 brukselka kg 5,6 5,6 5,6
7 burak czerwony kg 1 1 1 1,15 -0,15
8 cebula kg 1,2 1,3 1,25 1,28 -0,03
9 cebula cukrowa kg 2,5 2,5 2,5 2,3 0,2
10 cebula czerwona kg 2,4 2,4 2,4 2,15 0,25
11 cebula czosnkowa kg 3,8 4 3,9
12 cukinia kg 3,6 5 4,3 4 0,3
13 czosnek szt. 0,6 1,5 1,05 1,1 -0,05
14 kalafior szt. 3 3 3 3,25 -0,25
15 kapusta biała szt. 2,5 3 2,75
16 kapusta czerwona kg 1,5 2 1,75
17 kapusta kiszona kg 2,2 2,6 2,4 2,6 -0,2
18 kapusta pekińska kg 2,4 3 2,7 3,2 -0,5
19 kapusta włoska szt. 2,5 3 2,75 2,5 0,25
20 koper pęczek 1 1 1 1 0
21 marchew kg 1,3 1,6 1,45 1,5 -0,05
22 natka z pietruszki pęczek 0,8 0,8 0,8 1 -0,2
23 ogórek kg 3,7 4,4 4,05 3,75 0,3
24 ogórek gruntowy kg 3,5 4 3,75 4,25 -0,5
25 ogórek kiszony kg 4,5 5 4,75 5 -0,25
26 ogórek krótki imp. kg 2,5 2,5 2,5
27 papryka czerwona kg 4 5,5 4,75 3,5 1,25
28 papryka pikantna kg 6 8 7 6,5 0,5
29 pietruszka kg 4 4,4 4,2 4,75 -0,55
30 pomidor kg 3,3 5 4,15 4,25 -0,1
31 pomidor malinowy kg 5 7 6 4,75 1,25
32 por szt. 1,5 1,8 1,65 1,6 0,05
33 por kg 3 3 3
34 rzepa biała kg 2,4 2,4 2,4
35 rzepa czarna kg 2,4 2,4 2,4
36 rzodkiewka pęczek 1,4 1,5 1,45 1,6 -0,15
37 sałata szt. 1,25 1,6 1,43 1,6 -0,17
38 sałata lodowa szt. 3,2 3,5 3,35 4 -0,65
39 seler kg 3 3,6 3,3 4 -0,7
40 seler naciowy szt. 2,8 3,5 3,15 3,5 -0,35
41 szczypior szt. 1 1 1 1 0
42 włoszczyzna pęczek 2,4 2,6 2,5 2,8 -0,3
43 ziemniak kg 0,7 0,8 0,75 0,8 -0,05
grzyby
1 pieczarka kg 5 5,6 5,3 5,5 -0,2
owoce
1 ananas szt. 6 7 6,5 6,75 -0,25
2 banany kg 3,5 4,2 3,85 4,18 -0,33
3 brzoskwinie imp. kg 4 4,5 4,25 4,75 -0,5
4 cytryny kg 5,5 6 5,75 6 -0,25
5 grapefruity kg 6 6 6 6,5 -0,5
6 gruszka Lukasówka kg 3 3 3 3 0
7 gruszki Santa Maria kg 2,5 2,5 2,5
8 gruszki Bancreta Viliamsa kg 3 3 3
9 gruszki Generał kg 2,5 2,5 2,5 3 -0,5
10 gruszki Konferencja kg 3 3 3 3 0
11 gruszki Margarita kg 2,5 2,5 2,5
12 jabłka Antonówka kg 1,67 1,67 1,67 1,6 0,07
13 jabłka Bohemia Gold kg 1,93 1,93 1,93
14 jabłka Boiken kg 1,67 1,67 1,67
15 jabłka Boskoop kg 1,67 2 1,84 1,67 0,17
16 jabłka Cortland kg 1,87 1,93 1,9 1,5 0,4
17 jabłka Gala kg 1,73 1,87 1,8 1,5 0,3
18 jabłka Jester kg 1,93 1,93 1,93 1,34 0,59
19 jabłka Ligol kg 1,73 2 1,87 1,5 0,37
20 jabłka Lobo kg 1,93 2 1,97 1,5 0,47
21 jabłka Malinowa kg 2 2 2 1,67 0,33
22 jabłka Prince kg 1,87 1,87 1,87 1,74 0,13
23 jabłka Rubin kg 1,93 2 1,97 1,37 0,6
24 jabłka Rubinola kg 1,8 1,8 1,8
25 jabłka Sampion kg 1,8 2 1,9 1,34 0,56
26 kiwi kg 3,2 7 5,1 6,75 -1,65
27 limonka kg 10 13 11,5 12 -0,5
28 śliwka Prezydent kg 3,5 3,5 3,5 2,75 0,75
29 śliwki węgierki kg 3,5 3,5 3,5 3,5 0
30 żurawina kg 17 17 17
31 mandarynki kg 2,5 7 4,75 7,25 -2,5
32 nektarynki kg 4,5 5 4,75 5,35 -0,6
33 orzechy laskowe kg 9 9 9 10 -1
34 orzechy włoskie kg 4 4 4
35 pomarańcze kg 4,5 4,5 4,5 5,05 -0,55
36 Pomelo szt. 5 5 5 5,5 -0,5
37 truskawki 500 g 6 6 6
38 winogrona białe kg 5 5,7 5,35 5,25 0,1
39 winogrona ciemne kg 5 6 5,5 6,35 -0,85
art. spożywcze
1 cukier kg 2,4 2,6 2,5 2,64 -0,14
2 dorsz (filet mrożony) kg 23,2 24 23,6 23,6 0
3 fasola drobna Aura kg 5,6 6 5,8 5,8 0
4 fasola Jaś duży kg 14 15 14,5 14 0,5
5 fasola Jaś karłowy kg 4,6 5,4 5 5 0
6 groch łupany kg 2,4 2,6 2,5 3 -0,5
7 jaja klasa "L"(63 g-73 g) szt. 0,35 0,4 0,38 0,37 0,01
8 karczek kg 11,55 12,6 12,08 12,9 -0,82
9 kiełbasa zwyczajna kg 6 7,9 6,95 8,77 -1,82
10 kurczak kg 6,9 7,2 7,05 6,8 0,25
11 mak kg 10 12 11 10,5 0,5
12 makrela wędzona kg 10,5 11,3 10,9 10,9 0
13 masło Extra 200 g 3,2 3,2 3,2 3,2 0
14 miruna ze skórą (filet) kg 14,5 15,8 15,15 15,15 0
15 płaty śledziowe solone kg 10,5 11,75 11,13 11,13 0
16 schab b/kości kg 14,2 14,9 14,55 15,25 -0,7
17 szprot wędzony kg 9,5 10 9,75
6520671
1