Ptak_Waw_CTR_2024
TSW_XV_2025

Notowania cen na Rynku Elizówka w dniu 20.10.2015

21 października 2015
Lp.    Produkt    Jm    Cena min.    Cena max.    średnia cena    średnia cena z poprzed-niego notowania 16.10    Różnica

warzywa                            
1    .roszponka        4    4    4    4    0
2    .rucola    opakowanie 100g    4    4    4    4    0                                                                                               
3    .sałata mix    opakowanie 100g    4    4    4    4    0
4    bakłażan    kg    4    5    4,5    4,5    0
5    brokuł    szt.    2,5    3    2,75    2,25    0,5
6    brukselka    kg    5    5    5    5    0
7    burak czerwony    kg    1    1    1    1    0
8    cebula    kg    1,2    1,3    1,25    1,18    0,07
9    cebula cukrowa    kg    2,5    2,5    2,5    2,3    0,2
10    cebula czerwona    kg    2    2,4    2,2    2,3    -0,1
11    cebula czosnkowa    kg    3,2    4    3,6    3,5    0,1
12    cukinia    kg    3,6    6,4    5    4    1
13    czosnek    szt.    0,6    1,5    1,05    1,05    0
14    dynia    kg    2    2    2    2    0
15    kalafior    szt.    3    3,5    3,25    3,25    0
16    kapusta biała    szt.    2,5    2,8    2,65    2,75    -0,1
17    kapusta czerwona    kg    1,5    2    1,75    1,75    0
18    kapusta kiszona    kg    2,2    2,6    2,4    2,4    0
19    kapusta pekińska    kg    2    2,4    2,2    2,3    -0,1
20    kapusta włoska    szt.    2,5    3    2,75    2,75    0
21    koper    pęczek    1    1,2    1,1    1,1    0
22    marchew    kg    1,3    1,5    1,4    1,38    0,02
23    natka z pietruszki    pęczek    0,8    0,8    0,8    0,85    -0,05                                                        
24    ogórek    kg    4    5    4,5    3,95    0,55
25    ogórek długi imp.    kg    4,4    4,8    4,6    4,6    0
26    ogórek gruntowy    kg    3,5    4    3,75    3,8    -0,05
27    ogórek kiszony    kg    4,5    5    4,75    4,75    0
28    ogórek krótki imp.    kg    3    3    3    2,5    0,5                                                                          
29    papryka czerwona    kg    4,4    5    4,7    4    0,7
30    papryka pikantna    kg    8    8    8    7    1
31    papryka zielona    kg    3    3    3    1,5    1,5
32    pietruszka    kg    4    4,4    4,2    4,2    0
33    pomidor    kg    4    5    4,5    4,25    0,25
34    pomidor malinowy    kg    5    6,6    5,8    6    -0,2
35    por    szt.    1,5    1,8    1,65    1,4    0,25
36    por    kg    3    3,2    3,1    2,5    0,6
37    rzepa biała    kg    2,4    2,4    2,4    2,85    -0,45
38    rzepa czarna    kg    2    2    2    2,4    -0,4
39    rzodkiewka    pęczek    1,5    1,5    1,5    1,5    0
40    sałata    szt.    1,5    1,8    1,65    1,65    0
41    sałata lodowa    szt.    3,5    3,8    3,65    3,5    0,15
42    seler    kg    3    3,6    3,3    3,3    0
43    seler naciowy    szt.    3    3,5    3,25    2,75    0,5
44    szczypior    szt.    1    1    1    0,85    0,15
45    włoszczyzna    pęczek    2,4    2,6    2,5    2,5    0
46    ziemniak    kg    0,8    1    0,9    0,85    0,05

grzyby                                                                                                                                                                   
1    boczniak    kg    11    11    11    11    0
2    pieczarka    kg    5    5,6    5,3    5,35    -0,05

owoce                            
1    ananas    szt.    6    8    7    7,5    -0,5
2    arbuz    kg    4    4    4        
3    banany    kg    3,5    4    3,75    3,65    0,1
4    cytryny    kg    5    5,5    5,25    5,75    -0,5
5    grapefruity    kg    5,5    6    5,75    6,5    -0,75
6    gruszka Lukasówka    kg    2,5    2,8    2,65    2,85    -0,2
7    gruszki Santa Maria    kg    3    3    3    2,7    0,3
8    gruszki Generał    kg    3    3    3    3    0
9    gruszki Konferencja    kg    3    3    3    2,5    0,5
10    jabłka Bohemia Gold    kg    1,87    1,87    1,87    1,84    0,03
11    jabłka Boiken    kg    1,87    1,87    1,87    1,77    0,1
12    jabłka Boskoop    kg    1,87    2    1,94    1,6    0,34
13    jabłka Cortland    kg    1,53    1,93    1,73    1,67    0,06
14    jabłka Decosta    kg    1,67    1,73    1,7    1,67    0,03
15    jabłka Gala    kg    1,53    2    1,77    1,5    0,27
16    jabłka Jester    kg    1,67    1,87    1,77    1,7    0,07
17    jabłka Ligol    kg    1,8    2    1,9    1,74    0,16
18    jabłka Lobo    kg    1,87    2    1,94    1,6    0,34
19    jabłka Malinowa    kg    2    2    2    1,74    0,26
20    jabłka Rubin    kg    1,67    2    1,84    1,67    0,17
21    jabłka Rubinola    kg    1,87    1,87    1,87    1,7    0,17
22    jabłka Sampion    kg    1,67    2    1,84    1,6    0,24
23    kaki    szt.    2,5    2,5    2,5    2,05    0,45
24    kiwi    kg    3,5    6    4,75    4,5    0,25                                                                                           
25    limonka    kg    11,2    13    12,1    12,13    -0,03
26    śliwka Amers    kg    3,5    3,5    3,5    3    0,5
27    śliwka Prezydent    kg    3,5    3,5    3,5    3    0,5
28    śliwki węgierki    kg    3,5    3,5    3,5    3,15    0,35
29    mandarynki    kg    5,2    6,5    5,85    4,75    1,1
30    orzechy laskowe    kg    9    9    9    9    0
31    orzechy włoskie    kg    4    4    4    8    -4
32    pomarańcze    kg    4,5    4,8    4,65    4,4    0,25
33    Pomelo    szt.    5    5    5    5,4    -0,4
34    winogrona białe    kg    5    6    5,5    5,85    -0,35
35    winogrona ciemne    kg    5,7    6,4    6,05    5,75    0,3

art. spożywcze                            
1    cukier    kg    2,35    2,6    2,48    2,48    0
2    dorsz (filet mrożony)    kg    23,2    24    23,6    24    -0,4
3    fasola drobna Aura    kg    6    6    6    5,8    0,2
4    fasola Jaś duży    kg    13    16    14,5    13    1,5
5    fasola Jaś karłowy    kg    5    5    5    5,2    -0,2
6    groch łupany    kg    2,4    2,6    2,5    2,5    0
7    jaja klasa "L"(63 g-73 g)    szt.    0,35    0,4    0,38    0,38    0
8    karczek    kg    11,55    12,6    12,08    11,8    0,28
9    kiełbasa zwyczajna    kg    6,3    11,03    8,67    8,52    0,15
10    kurczak    kg    6,6    6,6    6,6    6,8    -0,2
11    mak    kg    10    11    10,5    10,5    0
12    makrela wędzona    kg    10,5    11,3    10,9    10,9    0
13    masło Extra    200 g    3,2    3,2    3,2    3,2    0
14    miruna ze skórą (filet)    kg    14,5    15,8    15,15    15,15    0
15    płaty śledziowe solone    kg    10,5    11,75    11,13    11,75    -0,62
16    schab b/kości    kg    14,6    15,8    15,2    14,2    1
17    szprot wędzony    kg    9    10,5    9,75    9    0,75


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę