Lp. Produkt Jm Cena min. Cena max. średnia cena średnia cena z poprzed-niego notowania 29.09 Różnica
warzywa
1 .roszponka opakowanie 100g 4,5 4,5 4,5 4,25 0,25
2 .rucola opakowanie 100g 4,5 4,5 4,5 4,25 0,25
3 .sałata mix opakowanie 100g 4,5 4,5 4,5 4,25 0,25
4 bakłażan kg 3 5 4 4,1 -0,1
5 brokuł szt. 3 3,5 3,25 3,38 -0,13
6 burak czerwony kg 1 1,5 1,25 0,9 0,35
7 cebula kg 1 1,6 1,3 1,15 0,15
8 cebula cukrowa kg 2 2,5 2,25 2,1 0,15
9 cebula czerwona kg 1,6 2,5 2,05 2,5 -0,45
10 cebula czosnkowa kg 3,2 3,2 3,2 3,2 0
11 chrzan pęczek 1 1 1 1 0
12 cukinia kg 2,4 4 3,2 3 0,2
13 czosnek szt. 1 1,2 1,1 0,8 0,3
14 dynia kg 2 2 2 2 0
15 fasola Mamut żółta kg 8 8 8 8 0
16 fasola szparagowa żółta kg 4 6 5 5,5 -0,5
17 kalafior szt. 2,5 3 2,75 2,75 0
18 kapusta biała szt. 2,5 3,5 3 2,5 0,5
19 kapusta czerwona kg 1,4 2,5 1,95 1,65 0,3
20 kapusta kiszona kg 2,6 2,8 2,7 2,6 0,1
21 kapusta pekińska kg 2 3 2,5 3 -0,5
22 kapusta włoska szt. 2 2,5 2,25 2,75 -0,5
23 koper pęczek 0,8 1,4 1,1 0,9 0,2
24 marchew kg 1,2 1,8 1,5 1,4 0,1
25 natka z pietruszki pęczek 0,7 1,2 0,95 0,75 0,2
26 ogórek kg 2 3,5 2,75 2,9 -0,15
27 ogórek gruntowy kg 2,8 3 2,9 1,85 1,05
28 ogórek kiszony kg 5 5 5 5,3 -0,3
29 papryka biała kg 2 2 2 2 0
30 papryka czerwona kg 3 4 3,5 2,9 0,6
31 papryka pikantna kg 5 8 6,5 6,5 0
32 papryka pomidorowa kg 2,8 3 2,9 3 -0,1
33 papryka zielona kg 2 2 2 2 0
34 pietruszka kg 3,8 5,8 4,8 4,5 0,3
35 pomidor kg 3,6 4 3,8 3,65 0,15
36 pomidor gruntowy kg 2 2,5 2,25 2 0,25
37 pomidor malinowy kg 5 5 5 4,25 0,75
38 por szt. 1 1,8 1,4 1,5 -0,1
39 rzepa czarna kg 2,4 4 3,2 2,4 0,8
40 rzodkiewka pęczek 1,5 1,8 1,65 1,35 0,3
41 sałata szt. 1,5 1,8 1,65 1,55 0,1
42 sałata lodowa szt. 3,5 4 3,75 3,5 0,25
43 seler kg 3 4,8 3,9 3,4 0,5
44 seler naciowy szt. 3 3,5 3,25 3,25 0
45 szczaw kg 5 5 5 5 0
46 szczypior szt. 0,8 0,8 0,8 0,9 -0,1
47 szpinak kg 5 5 5 5 0
48 włoszczyzna pęczek 2,6 3 2,8 2,5 0,3
49 ziemniak kg 0,7 0,8 0,75 0,87 -0,12
grzyby
1 boczniak kg 11 11 11 10 1
2 pieczarka kg 5 6 5,5 5,5 0
owoce
1 ananas szt. 5 6,5 5,75 5 0,75
2 arbuz kg 2,2 3 2,6 2,1 0,5
3 banany kg 3,9 4,5 4,2 4,1 0,1
4 borówka amerykańska 0.25 kg 5 5 5 5,25 -0,25
5 brzoskwinie imp. kg 3,8 5 4,4 3,8 0,6
6 cytryny kg 5,5 8,5 7 7,73 -0,73
7 grapefruity kg 5 6,5 5,75 5,75 0
8 gruszki Generał kg 2,5 3,5 3 3 0
9 gruszki Konferencja kg 2,3 3,5 2,9 2,38 0,52
10 jabłka Antonówka kg 1,33 1,67 1,5 1,44 0,06
11 jabłka Boskoop kg 1,33 2 1,67 1,6 0,07
12 jabłka Celesta kg 1,13 2,33 1,73 1,44 0,29
13 jabłka Cortland kg 1,67 1,67 1,67
14 jabłka Delikates kg 1,33 1,67 1,5 1,54 -0,04
15 jabłka Gala kg 1,33 1,67 1,5 1,54 -0,04
16 jabłka Jester kg 1,53 2 1,77 1,53 0,24
17 jabłka Ligol kg 1,67 1,87 1,77
18 jabłka Lobo kg 1,33 2 1,67 1,6 0,07
19 jabłka Malinowa kg 1,67 2,13 1,9
20 jabłka Prince kg 1,67 2 1,84 2,33 -0,49
21 jabłka Rubin kg 1,33 2 1,67 1,6 0,07
22 jabłka Sampion kg 1,33 1,87 1,6
23 jabłka Sława kg 1,13 1,33 1,23 1,33 -0,1
24 kiwi kg 4 7,5 5,75 5,75 0
25 limonka kg 10 14 12 12 0
26 śliwka Amers kg 3 3,5 3,25 3 0,25
27 śliwka Blue Free kg 3 3,5 3,25 3 0,25
28 śliwka Prezydent kg 3 3,5 3,25 3 0,25
29 śliwki węgierki kg 3 3,5 3,25 2,75 0,5
30 maliny 500 g 7 7 7 7 0
31 mandarynki kg 7,5 9 8,25 8 0,25
32 nektarynki kg 3,8 5 4,4 4,15 0,25
33 orzechy laskowe kg 8 10 9 9 0
34 orzechy włoskie kg 8 8 8 7,5 0,5
35 pomarańcze kg 4,2 5 4,6 4,5 0,1
36 Pomelo szt. 5,5 6,5 6 6 0
37 słonecznik szt. 3 3 3 3 0
38 truskawki 500 g 4 4 4 4 0
39 winogrona białe kg 4,6 6,43 5,52 4,75 0,77
40 winogrona ciemne kg 5,5 6,5 6 5,5 0,5
art. spożywcze
1 cukier kg 2,4 2,6 2,5 2,5 0
2 dorsz (filet mrożony) kg 23,2 23,2 23,2 23,75 -0,55
3 fasola drobna Aura kg 5 6 5,5 6 -0,5
4 fasola Jaś duży kg 12 14 13 13,5 -0,5
5 fasola Jaś karłowy kg 5 6 5,5 5,3 0,2
6 groch łupany kg 2,6 4 3,3 2,5 0,8
7 jaja klasa "L"(63 g-73 g) szt. 0,35 0,38 0,37 0,38 -0,01
8 karczek kg 11,55 13,9 12,73 12,55 0,18
9 kiełbasa zwyczajna kg 6 11,03 8,52 8,77 -0,25
10 kurczak kg 6,9 6,9 6,9 6,8 0,1
11 mak kg 10 11 10,5 10,5 0
12 makrela wędzona kg 10,8 10,8 10,8 10,5 0,3
13 masło Extra 200 g 3,2 3,2 3,2 3,46 -0,26
14 miruna ze skórą (filet) kg 15,8 15,8 15,8 15,4 0,4
15 płaty śledziowe solone kg 10,5 11,75 11,13 11,75 -0,62
16 schab b/kości kg 14,6 15,6 15,1 14,88 0,22
6514615
1