Ptak_Waw_CTR_2024
TSW_XV_2025

Praska Giełda Spożywcza - Notowanie z dnia 13.10.2005

2 lutego 2005
   
nazwa produktu
cena brutto
jednostka
WARZYWA
bakłażan
5,00
kg
botwina
1,30
pęczek
brokuły 0,5 kg
2,00
szt
buraki
0,70
kg
cebula
0,60
kg
cebula cukrowa
1,21
kg
cebula czerwona
1,60
kg
cukinia
2,00
kg
fasolka szparagowa
2,50
kg
kalafior
1,80
szt
kapusta biała młoda
0,60
kg
kapusta pekińska
1,50
kg
koper
0,55
pęczek
kukurydza kolba
0,80
szt
marchew
0,80
kg
ogórek szklarniowy
2,80
kg
pieczarka
4,80
kg
pietruszka młoda
1,80
kg
papryka zielona krajowa
2,00
kg
papryka kolorowa
2,40
kg
pomidor gruntowy
1,35
kg
pomidor szklarniowy
2,60
kg
pory
1,00
szt.
rzodkiewka
0,80
pęczek
sałata masłowa
0,80
szt
seler
1,50
kg
słonecznik
1,90
szt
szczypiorek
0,80
pęczek
włoszczyzna młoda
1,80
pęczek
ziemniaki młode
0,60
kg
OWOCE
arbuz
1,20
kg
banany
4,30
kg
brzoskwinie
3,80
kg
cytryny
4,00
kg
grapefruit
5,00
kg
gruszki
3,00
kg
jabłka młode
1,00
kg
kiwi
0,80
szt
maliny
3,40
0,5kg
mandarynki
6,00
kg
pomarańcze
3,50
kg
śliwka
3,00
kg
winogrona białe
4,60
kg
winogrona ciemne
4,90
kg
MIĘSO WIEPRZOWE
boczek z/k
9,57
kg
boczek b/k
9,57
kg
golonka wieprzowa
7,51
kg
karkówka b/k
12,94
kg
łopatka b/k
10,50
kg
nogi wieprzowe
2,06
kg
polędwiczki
24,01
kg
schab z/k
11,53
kg
schab b/k
17,50
kg
słonina
4,79
kg
szynka b/k
12,93
kg
żeberka paski
11,83
kg
MIĘSO WOŁOWE
szponder
12,43
kg
antrykot
15,44
kg
łata
13,06
kg
polędwica
51,50
kg
pręga
15,74
kg
udziec
19,87
kg
rostbef
18,49
kg
DRÓB
kurczak cały
4,40
kg
ćwiartka z kurczaka
4,00
kg
noga z kurczaka
4,90
kg
skrzydła z kurczaka
3,80
kg
filet z kurczaka
11,80
kg
filet z indyka
14,30
kg
udziec z indyka
8,00
kg
skrzydła z indyka
4,60
kg
NABIAŁ
Actimel waniliowy
5,7
4x100g
jajka
0,19 - 0,33
szt.
kefir Piątnica
1,06
400 g
maślanka
1,56
l
margaryna Rama classic
1,96
250 g
jogurt naturalny Danone
1,71
450 g
Serek Wiejski
1,53
200g
masło extra
2,45
200g
masło roślinne kubek
1,49
250g
mleko w folii 2%
1,25
l
mleko w folii 3,2%
1,29
l
ser biały chudy
6,96
kg
ser biały tłusty
8,03
kg
ser żółty Gouda
11,89
kg
śmietana 12%
0,71
0,2l
śmietana 18%
0,81
0,2l
śmietana kremówka 30-36%
1,42
0,2l
WĘDLINY
baleron gotowany
12,99
kg
kiełbasa podwawelska
10,31
kg
kiełbasa zwyczajna
6,94
kg
parówki wieprzowe
7,12
kg
polędwica sopocka
18,00
kg
szynka gotowana
18,14
kg
OGÓLNOSPOŻYWCZE
smalec
0,57
250g
olej Oleo
2,76
l
cukier
2,89
kg
konserwa turystyczna
2,18
300g

POWIĄZANE

Produkcja cukru w Republice Południowej Afryki w sezonie 2024/25 ma spaść o 3 pr...

Indeks cen żywności FAO w październiku 2024 r. wzrósł o 2% w porównaniu z wrześn...

Wśród najpopularniejszych gatunków października Kantar Polska wymienia jabłka, g...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę