Lp. Produkt Jm Cena min. Cena max. średnia cena średnia cena z poprzedniego notowania 02.06 Różnica
warzywa
1 .roszponka 4 4 4 4 0
2 .rucola opakowanie 100g 4 4 4 4 0
3 .sałata mix opakowanie 100g 4 4 4 4 0
4 bakłażan kg 5 6 5,5 6 -0,5
5 botwina pęczek 0,8 1 0,9 1 -0,1
6 botwina z buraczkiem pęczek 1,6 1,6 1,6 1,6 0
7 brokuł szt. 3 3,5 3,25 3 0,25
8 burak czerwony kg 0,8 1 0,9 0,8 0,1
9 cebula kg 1,2 1,4 1,3 1,33 -0,03
10 cebula czerwona kg 2,4 2,4 2,4 2,4 0
11 cebula młoda pęczek 1,5 1,8 1,65 1,7 -0,05
12 cebula młoda kg 3,3 3,6 3,45 3,2 0,25
13 cukinia kg 3 4 3,5 3,5 0
14 czosnek młody szt. 0,5 1,5 1 0,7 0,3
15 fasola szparagowa żółta kg 12 12 12 14 -2
16 kalafior szt. 2,5 3,5 3 2,5 0,5
17 kalarepa szt. 1 1 1 1 0
18 kapusta biała kg 1,95 2 1,98 1,9 0,08
19 kapusta biała młoda szt. 2,5 2,5 2,5 2 0,5
20 kapusta czerwona kg 1,3 1,3 1,3 1,2 0,1
21 kapusta kiszona kg 1,7 1,8 1,75 1,7 0,05
22 kapusta pekińska kg 1,6 2 1,8 2,2 -0,4
23 kapusta włoska kg 3,5 3,5 3,5
24 koper pęczek 0,7 0,8 0,75 0,7 0,05
25 marchew kg 2,6 2,6 2,6 2,25 0,35
26 marchew młoda pęczek 2,8 2,8 2,8 2,4 0,4
27 natka z pietruszki pęczek 0,7 1 0,85 0,75 0,1
28 ogórek kg 2 2,5 2,25 2,25 0
29 ogórek gruntowy kg 1,5 2 1,75 2,5 -0,75
30 ogórek kiszony kg 4,5 5 4,75 4,5 0,25
31 ogórek małosolny kg 5 7 6 6 0
32 papryka czerwona imp. kg 7 7 7 6,5 0,5
33 pietruszka kg 4 5 4,5 5,2 -0,7
34 pietruszka młoda pęczek 1,5 1,5 1,5 1,75 -0,25
35 pomidor kg 3 4,5 3,75 3,3 0,45
36 pomidor koktajlowy kg 6,6 6,6 6,6 7 -0,4
37 pomidor malinowy kg 5,8 7,5 6,65 7,05 -0,4
38 por kg 4,5 5 4,75 4,5 0,25
39 por młody szt. 2 2 2 2 0
40 rzodkiewka pęczek 1 1,2 1,1 1,05 0,05
41 sałata szt. 1,8 1,8 1,8 1,19 0,61
42 sałata lodowa szt. 2,4 3 2,7 2,5 0,2
43 seler kg 4 4 4 3,7 0,3
44 seler młody szt. 1,5 1,5 1,5 1,75 -0,25
45 seler naciowy szt. 3 3,5 3,25 3 0,25
46 szczaw kg 5 5 5 5,5 -0,5
47 szczypior szt. 0,5 0,6 0,55 0,55 0
48 szparagi pęczek 4 6,5 5,25 6,75 -1,5
49 szpinak kg 4 4 4 4 0
50 włoszczyzna pęczek 2 2 2 2 0
51 włoszczyzna młoda pęczek 2,5 2,5 2,5 2,25 0,25
52 ziemniak kg 0,4 0,5 0,45 0,45 0
53 ziemniak młody importowany kg 1,6 1,6 1,6 1,7 -0,1
54 ziemniak młody kraj. kg 2 2 2 1,7 0,3
grzyby
1 boczniak kg 9 10 9,5 9,5 0
2 pieczarka kg 5 5 5 5 0
owoce
1 ananas szt. 5 5,5 5,25 7 -1,75
2 arbuz kg 2,5 3,3 2,9 2,9 0
3 banany kg 4,1 4,5 4,3 4,22 0,08
4 brzoskwinia Paraguayo kg 10 10 10 11,6 -1,6
5 brzoskwinie imp. kg 6 6 6 5,75 0,25
6 cytryny kg 6,2 7,5 6,85 6,5 0,35
7 czereśnie imp. kg 21 21 21 21 0
8 grapefruity kg 5 6 5,5 5,6 -0,1
9 gruszki Konferencja kg 5 5 5 5 0
10 jabłka Boskoop kg 3 3 3 2 1
11 jabłka Elstar kg 2 2 2
12 jabłka Gloster kg 2,67 2,67 2,67 1,67 1
13 jabłka Idared kg 1,67 2,33 2 2 0
14 jabłka Rubinstar kg 2,67 2,67 2,67 2,34 0,33
15 jabłka Sampion kg 2,33 2,67 2,5 2,74 -0,24
16 kiwi kg 3,5 7 5,25 4,75 0,5
17 limonka kg 20 20 20 16,5 3,5
18 mandarynki kg 4 6 5 4,75 0,25
19 morele kg 9 9 9 9 0
20 nektarynki kg 6 7 6,5 5,25 1,25
21 pomarańcze kg 2,5 4 3,25 3,15 0,1
22 rabarbar kg 2 2 2 2 0
23 truskawki kg 3 5 4 5 -1
24 winogrona ciemne kg 9 9 9 8,9 0,1
art. spożywcze
1 chleb regionalny 0,5 kg 1,9 1,9 1,9 1,9 0
2 cukier kg 1,95 2,1 2,03 2,03 0
3 dorsz (filet mrożony) kg 23 24,4 23,7 23,7 0
4 fasola drobna Aura kg 6 6 6 6,5 -0,5
5 fasola Jaś duży kg 12 12 12 12,5 -0,5
6 fasola Jaś karłowy kg 4 5 4,5 4,5 0
7 groch łupany kg 2,5 2,5 2,5 2,6 -0,1
8 jaja klasa "L"(63 g-73 g) szt. 0,28 0,4 0,34 0,35 -0,01
9 karczek kg 11,9 12,8 12,35 12,35 0
10 kiełbasa zwyczajna kg 5,8 11,03 8,42 8,37 0,05
11 kurczak kg 6,9 7,3 7,1 6,1 1
12 mak kg 9 10 9,5 10 -0,5
13 makrela wędzona kg 11 11 11 11 0
14 masło Extra 200 g 2,95 3,3 3,13 3,26 -0,13
15 miruna ze skórą (filet) kg 14,5 15 14,75 14,75 0
16 płaty śledziowe solone kg 11,75 11,75 11,75 11,75 0
17 schab b/kości kg 12,5 14,7 13,6 13,6 0
7270365
1