Lp. Produkt Jm Cena min. Cena max. średnia cena średnia cena z poprzed-niego notowania 23.06 Różnica
warzywa
1 .roszponka 3,75 4 3,88 3,88 0
2 .rucola opakowanie 100g 3,75 4 3,88 3,88 0
3 .sałata mix opakowanie 100g 3,75 4 3,88 3,88 0
4 bakłażan kg 4,4 7 5,7 7 -1,3
5 bób kg 7 8 7,5 7,75 -0,25
6 botwina z buraczkiem pęczek 1,2 1,8 1,5 1,6 -0,1
7 brokuł szt. 1,5 2 1,75 2 -0,25
8 burak czerwony młody kg 1,8 2,2 2 2,1 -0,1
9 cebula kg 1,8 2 1,9 1,85 0,05
10 cebula cukrowa kg 3 3 3 4,4 -1,4
11 cebula czerwona kg 2,4 2,4 2,4 2,7 -0,3
12 cebula czerwona młoda kg 3,4 3,4 3,4
13 cebula młoda kg 2,2 2,4 2,3 2,4 -0,1
14 cukinia kg 2 2,6 2,3 2,3 0
15 czosnek młody szt. 1 1,2 1,1 1,1 0
16 fasola szparagowa żółta kg 8 9 8,5 9 -0,5
17 kalafior szt. 1,5 2 1,75 2 -0,25
18 kalarepa szt. 1 1 1 1 0
19 kapusta biała młoda szt. 1,2 1,4 1,3 1,4 -0,1
20 kapusta czerwona kg 1,3 1,5 1,4 1,45 -0,05
21 kapusta czerwona młoda szt. 2 2 2
22 kapusta kiszona kg 1,6 1,7 1,65 1,7 -0,05
23 kapusta kiszona młoda kg 2,4 2,4 2,4 2,4 0
24 kapusta pekińska kg 1,6 2 1,8 1,8 0
25 koper pęczek 0,6 0,8 0,7 0,7 0
26 marchew kg 2,5 2,5 2,5 2,55 -0,05
27 natka z pietruszki pęczek 0,8 0,8 0,8 0,8 0
28 ogórek kg 1,5 1,6 1,55 1,3 0,25
29 ogórek gruntowy kg 3,4 3,6 3,5 2,75 0,75
30 ogórek kiszony kg 4,5 5 4,75 5 -0,25
31 ogórek małosolny kg 5 5 5 5,5 -0,5
32 papryka biała kg 5 5 5 6 -1
33 papryka czerwona imp. kg 8 9 8,5 8,3 0,2
34 papryka zielona kg 3,6 3,6 3,6 5 -1,4
35 pietruszka kg 7,6 7,8 7,7 6,2 1,5
36 pomidor kg 2,3 3,3 2,8 2,9 -0,1
37 pomidor malinowy kg 3,3 4,6 3,95 4,15 -0,2
38 por kg 4,5 4,5 4,5 4,25 0,25
39 por młody szt. 1,6 1,6 1,6 1,7 -0,1
40 rzodkiewka pęczek 1 1,2 1,1 1,1 0
41 sałata szt. 1,1 1,2 1,15 1,31 -0,16
42 sałata lodowa szt. 1,8 2,5 2,15 2,25 -0,1
43 seler kg 3,6 4 3,8 4,3 -0,5
44 seler naciowy szt. 2,75 3 2,88 3,25 -0,37
45 szczaw kg 5 5 5 5 0
46 szczypior szt. 0,6 0,6 0,6 0,65 -0,05
47 szpinak kg 5 5 5 4,75 0,25
48 włoszczyzna pęczek 2 2 2 2 0
49 włoszczyzna młoda pęczek 2,5 2,5 2,5 2,5 0
50 ziemniak młody kg 0,8 1 0,9 0,9 0
grzyby
1 boczniak kg 10 10 10 10 0
2 pieczarka kg 5 5 5 5 0
owoce
1 ananas szt. 3,5 9 6,25 6,5 -0,25
2 arbuz kg 1,5 1,8 1,65 2 -0,35
3 banany kg 3,7 4,5 4,1 4,15 -0,05
4 brzoskwinia Paraguayo kg 5 6 5,5 5,3 0,2
5 brzoskwinie imp. kg 2,5 4,8 3,65 4,35 -0,7
6 cytryny kg 4,8 8 6,4 6,4 0
7 czereśnie kg 7 10 8,5 11 -2,5
8 grapefruity kg 5 6 5,5 5,8 -0,3
9 gruszki Konferencja kg 4,1 4,5 4,3 4,75 -0,45
10 jabłka Gloster kg 2,8 2,8 2,8 3 -0,2
11 jabłka Ligol kg 2,8 3 2,9 3 -0,1
12 jabłka Sampion kg 3 3 3 3 0
13 jagody czarne kg 14,4 14,4 14,4 24 -9,6
14 kiwi kg 7 8 7,5 5,1 2,4
15 limonka kg 10 13 11,5 13 -1,5
16 mandarynki kg 4 6,5 5,25 5 0,25
17 morele kg 8 9 8,5 8,4 0,1
18 nektarynki kg 3,5 5 4,25 4,75 -0,5
19 pomarańcze kg 3 4,5 3,75 4 -0,25
20 rabarbar kg 3 3 3 3 0
21 truskawki kg 4 4 4 4 0
22 winogrona białe kg 10,7 11 10,85 12 -1,15
23 winogrona ciemne kg 8,75 12 10,38 11 -0,62
art. spożywcze
1 chleb regionalny 0,5 kg 1,9 1,9 1,9 1,9 0
2 cukier kg 1,95 2,1 2,03 2,05 -0,02
3 dorsz (filet mrożony) kg 23,5 24 23,75 23,75 0
4 fasola drobna Aura kg 5 6 5,5 6 -0,5
5 fasola Jaś duży kg 12 13 12,5 12,5 0
6 fasola Jaś karłowy kg 4 5 4,5 4,5 0
7 groch łupany kg 2,4 2,5 2,45 2,45 0
8 jaja klasa "L"(63 g-73 g) szt. 0,36 0,4 0,38 0,36 0,02
9 karczek kg 11,8 12,6 12,2 12,2 0
10 kiełbasa zwyczajna kg 5,6 11,03 8,32 8,32 0
11 kurczak kg 7,4 7,4 7,4 6,9 0,5
12 mak kg 10 11 10,5 10 0,5
13 makrela wędzona kg 11 11,3 11,15 11,15 0
14 masło Extra 200 g 2,95 3,97 3,46 3,46 0
15 miruna ze skórą (filet) kg 14,5 15,8 15,15 15,15 0
16 płaty śledziowe solone kg 10,5 11,75 11,13 11,13 0
17 schab b/kości kg 12,9 14,7 13,8 13,8 0
18 szprot wędzony kg 9,5 10,5 10 10 0
7282593
1