Lp. Produkt Jm Cena min. Cena max. średnia cena średnia cena z poprzed-niego notowania 19.06 Różnica
warzywa
1 .roszponka 3,75 4 3,88 3,88 0
2 .rucola opakowanie 100g 3,75 4 3,88 3,88 0
3 .sałata mix opakowanie 100g 3,75 4 3,88 3,88 0
4 bakłażan kg 6 8 7 8 -1
5 bób kg 7,5 8 7,75 9 -1,25
6 botwina z buraczkiem pęczek 1,2 2 1,6 1,7 -0,1
7 brokuł szt. 2 2 2 2,25 -0,25
8 burak czerwony młody kg 2 2,2 2,1 2,5 -0,4
9 cebula kg 1,7 2 1,85 1,89 -0,04
10 cebula cukrowa kg 4,4 4,4 4,4 4,3 0,1
11 cebula czerwona kg 2,4 3 2,7 2,4 0,3
12 cebula młoda kg 2 2,8 2,4 2,8 -0,4
13 cukinia kg 2 2,6 2,3 2,6 -0,3
14 czosnek młody szt. 1 1,2 1,1 1,35 -0,25
15 fasola szparagowa żółta kg 9 9 9 7,75 1,25
16 fasola szparagowa zielona kg 11 11 11
17 kalafior szt. 2 2 2 2 0
18 kalarepa szt. 1 1 1 1 0
19 kapusta biała młoda szt. 1,2 1,6 1,4 1,6 -0,2
20 kapusta czerwona kg 1,3 1,6 1,45 1,4 0,05
21 kapusta kiszona kg 1,6 1,8 1,7 1,65 0,05
22 kapusta kiszona młoda kg 2,4 2,4 2,4
23 kapusta pekińska kg 1,6 2 1,8 1,8 0
24 koper pęczek 0,6 0,8 0,7 0,7 0
25 kukurydza szt. 2,8 2,8 2,8
26 marchew kg 2,5 2,6 2,55 2,65 -0,1
27 marchew młoda kg 2,4 2,8 2,6
28 natka z pietruszki pęczek 0,8 0,8 0,8 0,8 0
29 ogórek kg 1 1,6 1,3 1,55 -0,25
30 ogórek gruntowy kg 2,5 3 2,75 1,75 1
31 ogórek kiszony kg 5 5 5 4,75 0,25
32 ogórek małosolny kg 5 6 5,5 5 0,5
33 papryka biała kg 6 6 6
34 papryka czerwona imp. kg 7 9,6 8,3 9 -0,7
35 papryka zielona kg 5 5 5
36 pietruszka kg 6 6,4 6,2 6,2 0
37 pomidor kg 2,5 3,3 2,9 2,9 0
38 pomidor malinowy kg 3,3 5 4,15 3,8 0,35
39 por kg 4 4,5 4,25 4,5 -0,25
40 por młody szt. 1,6 1,8 1,7 1,5 0,2
41 rzodkiewka pęczek 1 1,2 1,1 1,1 0
42 sałata szt. 1,12 1,5 1,31 1,3 0,01
43 sałata lodowa szt. 2 2,5 2,25 2,25 0
44 seler kg 3,6 5 4,3 3,8 0,5
45 seler młody szt. 1,5 1,5 1,5
46 seler naciowy szt. 3 3,5 3,25 2,83 0,42
47 szczaw kg 5 5 5 5 0
48 szczypior szt. 0,6 0,7 0,65 0,6 0,05
49 szparagi pęczek 6,5 7 6,75 6,5 0,25
50 szpinak kg 4,5 5 4,75 5 -0,25
51 włoszczyzna pęczek 2 2 2 2 0
52 włoszczyzna młoda pęczek 2,5 2,5 2,5 2,5 0
53 ziemniak młody kg 0,8 1 0,9 1,15 -0,25
grzyby
1 boczniak kg 10 10 10 9,5 0,5
2 pieczarka kg 5 5 5 5 0
owoce
1 ananas szt. 4 9 6,5 5,1 1,4
2 arbuz kg 1,8 2,2 2 2,3 -0,3
3 banany kg 3,8 4,5 4,15 4,2 -0,05
4 brzoskwinia Paraguayo kg 5 5,6 5,3 5,5 -0,2
5 brzoskwinie imp. kg 3,5 5,2 4,35 5,25 -0,9
6 cytryny kg 4,8 8 6,4 6,5 -0,1
7 czereśnie kg 10 12 11
8 grapefruity kg 5,6 6 5,8 5,5 0,3
9 gruszki Konferencja kg 4,5 5 4,75 5 -0,25
10 jabłka Gloster kg 3 3 3 2,9 0,1
11 jabłka Ligol kg 3 3 3 2,9 0,1
12 jabłka Sampion kg 3 3 3 2,9 0,1
13 jagody czarne kg 24 24 24
14 kiwi kg 3,2 7 5,1 5,4 -0,3
15 limonka kg 12 14 13 12 1
16 maliny 250 g 5 5 5
17 mandarynki kg 3,5 6,5 5 4,75 0,25
18 morele kg 8,4 8,4 8,4 7 1,4
19 nektarynki kg 3,5 6 4,75 5,5 -0,75
20 pomarańcze kg 3 5 4 3,6 0,4
21 rabarbar kg 3 3 3 2,2 0,8
22 truskawki kg 4 4 4 4 0
23 winogrona białe kg 11 13 12 13,5 -1,5
24 winogrona ciemne kg 10 12 11 10,75 0,25
art. spożywcze
1 chleb regionalny 0,5 kg 1,9 1,9 1,9 1,9 0
2 cukier kg 2 2,1 2,05 2,03 0,02
3 dorsz (filet mrożony) kg 23,5 24 23,75 24 -0,25
4 fasola drobna Aura kg 6 6 6 6 0
5 fasola Jaś duży kg 12 13 12,5 13 -0,5
6 fasola Jaś karłowy kg 4 5 4,5 4,3 0,2
7 groch łupany kg 2,4 2,5 2,45 2,5 -0,05
8 jaja klasa "L"(63 g-73 g) szt. 0,32 0,4 0,36 0,36 0
9 karczek kg 11,8 12,6 12,2 12,65 -0,45
10 kiełbasa zwyczajna kg 5,6 11,03 8,32 8,42 -0,1
11 kurczak kg 6,4 7,4 6,9 7,2 -0,3
12 mak kg 9 11 10 10,5 -0,5
13 makrela wędzona kg 11 11,3 11,15 11 0,15
14 masło Extra 200 g 2,95 3,97 3,46 3,26 0,2
15 miruna ze skórą (filet) kg 14,5 15,8 15,15 14,5 0,65
16 płaty śledziowe solone kg 10,5 11,75 11,13 11,75 -0,62
17 schab b/kości kg 12,9 14,7 13,8 14,39 -0,59
18 szprot wędzony kg 9,5 10,5 10 9,5 0,5
7280101
1