Lp. Produkt Jm Cena min. Cena max. średnia cena średnia cena z poprzed-niego notowania 03.07 Różnica
warzywa
1 .roszponka 3,75 4 3,88 3,88 0
2 .rucola opakowanie 100g 3,75 4 3,88 3,88 0
3 .sałata mix opakowanie 100g 3,75 4 3,88 3,88 0
4 bakłażan kg 4 4 4 4,5 -0,5
5 bób kg 3,5 4 3,75 5,5 -1,75
6 brokuł kg 1 1,8 1,4
7 burak czerwony młody kg 1,5 1,5 1,5 1,65 -0,15
8 cebula kg 1,5 1,8 1,65 1,75 -0,1
9 cebula cukrowa kg 2,8 3 2,9 2,9 0
10 cebula czerwona kg 2,4 2,4 2,4 2,4 0
11 cebula czerwona młoda kg 3 3,6 3,3 3 0,3
12 cebula młoda kg 1,8 2 1,9 2 -0,1
13 chrzan pęczek 1 1,2 1,1 1,2 -0,1
14 cukinia kg 1,2 1,6 1,4 2 -0,6
15 czosnek młody szt. 0,4 1 0,7 0,75 -0,05
16 fasola szparagowa żółta kg 6,5 8 7,25 8,3 -1,05
17 kalafior szt. 1 2 1,5 2 -0,5
18 kalarepa szt. 1 1 1 1 0
19 kapusta biała młoda szt. 1 1,4 1,2 1,2 0
20 kapusta czerwona młoda kg 1,3 1,3 1,3 1,35 -0,05
21 kapusta kiszona kg 1,6 1,8 1,7 1,65 0,05
22 kapusta kiszona młoda kg 2,4 2,4 2,4 2,4 0
23 kapusta włoska szt. 2,5 2,5 2,5 2,5 0
24 koper pęczek 0,8 0,8 0,8 0,6 0,2
25 kukurydza szt. 2,4 2,4 2,4 2,5 -0,1
26 marchew kg 2,3 2,5 2,4 2,5 -0,1
27 natka z pietruszki pęczek 0,7 0,8 0,75 0,65 0,1
28 ogórek kg 1,3 2 1,65 1,5 0,15
29 ogórek gruntowy kg 1 2 1,5 2,25 -0,75
30 ogórek kiszony kg 4,5 5 4,75 4,75 0
31 ogórek małosolny kg 4,5 5 4,75 4,75 0
32 papryka biała kg 4 4 4 4,8 -0,8
33 papryka czerwona kg 7 7,6 7,3
34 papryka czerwona imp. kg 6,4 8 7,2 7,1 0,1
35 papryka zielona kg 3 3 3 3 0
36 pietruszka kg 7,8 8 7,9 7,8 0,1
37 pomidor kg 2 3 2,5 2,5 0
38 pomidor malinowy kg 3 5 4 4 0
39 por kg 3,2 3,2 3,2 3,6 -0,4
40 por szt. 1,5 1,8 1,65
41 rzodkiewka pęczek 0,8 1,2 1 1 0
42 sałata szt. 1,1 1,2 1,15 1,05 0,1
43 sałata lodowa szt. 1,6 2,5 2,05 2,05 0
44 seler kg 4 4,6 4,3 4 0,3
45 seler naciowy szt. 3 3 3 2,85 0,15
46 szczaw kg 5 5 5 5 0
47 szczypior szt. 0,7 0,8 0,75 0,7 0,05
48 szpinak kg 5 5 5 5 0
49 włoszczyzna pęczek 2 2 2
50 ziemniak kg 0,7 1,2 0,95
grzyby
1 boczniak kg 9 10 9,5 10 -0,5
2 pieczarka kg 5 5 5 5 0
owoce
1 ananas szt. 4 5 4,5 3,35 1,15
2 arbuz kg 1,2 1,6 1,4 1,4 0
3 banany kg 3,9 4,2 4,05 4,2 -0,15
4 borówka amerykańska 0.25 kg 5 7 6
5 borówka amerykańska 125 g 3,5 3,5 3,5 4 -0,5
6 borówka amerykańska kg 20 20 20
7 brzoskwinia Paraguayo kg 4 5,5 4,75 4,25 0,5
8 brzoskwinie imp. kg 3 4 3,5 3,5 0
9 cytryny kg 7 7,2 7,1 7,25 -0,15
10 czereśnie kg 3,5 12 7,75 9 -1,25
11 grapefruity kg 4 6 5 4,8 0,2
12 gruszki Konferencja kg 4,1 4,1 4,1 4 0,1
13 jabłka Gloster kg 3 3 3 3 0
14 jabłka Ligol kg 3 3 3 3 0
15 jabłka Rubinstar kg 2,53 2,53 2,53 2,67 -0,14
16 jabłka Sampion kg 3 3 3 3 0
17 jagody czarne kg 14 14 14 14,5 -0,5
18 kiwi kg 6,5 8 7,25 7 0,25
19 limonka kg 10 13 11,5
20 maliny 500 g 4 4,5 4,25 4 0,25
21 mandarynki kg 6,5 6,5 6,5 4,75 1,75
22 morele kg 6 9 7,5 7,75 -0,25
23 nektarynki kg 2,7 4,5 3,6 3,75 -0,15
24 pomarańcze kg 4 4,4 4,2 3,6 0,6
25 truskawki kg 4 4 4 4,5 -0,5
26 wiśnie kg 3 3 3
27 winogrona białe kg 9 9 9 10,5 -1,5
28 winogrona ciemne kg 12 12 12 11,6 0,4
art. spożywcze
1 chleb regionalny 0,5 kg 1,9 1,9 1,9 1,9 0
2 cukier kg 2 2,1 2,05 2,05 0
3 dorsz (filet mrożony) kg 23,5 24 23,75 23,75 0
4 fasola drobna Aura kg 5 6,5 5,75 6,25 -0,5
5 fasola Jaś duży kg 13 13 13 13 0
6 fasola Jaś karłowy kg 4 5 4,5 4,5 0
7 groch łupany kg 2,4 2,6 2,5 2,5 0
8 jaja klasa "L"(63 g-73 g) szt. 0,35 0,4 0,38 0,38 0
9 karczek kg 12,6 12,81 12,71 12,66 0,05
10 kiełbasa zwyczajna kg 5,6 11,03 8,32 8,32 0
11 kurczak kg 6,9 6,9 6,9 6,95 -0,05
12 mak kg 10 11 10,5 10 0,5
13 makrela wędzona kg 11 11,3 11,15 11,15 0
14 masło Extra 200 g 2,95 3,2 3,08 3,08 0
15 miruna ze skórą (filet) kg 14,5 15,8 15,15 15,15 0
16 płaty śledziowe solone kg 10,5 11,75 11,13 11,13 0
17 schab b/kości kg 14,07 14,7 14,39 13,65 0,74
18 szprot wędzony kg 9,5 9,5 9,5 9,5 0
7288115
1