Lp. Produkt Jm Cena min. Cena max. średnia cena średnia cena z poprzed-niego notowania 24.07 Różnica
warzywa
1 .roszponka opakowanie 100g 4,5 4,5 4,5 4,13 0,37
2 .rucola opakowanie 100g 4,5 4,5 4,5 4,13 0,37
3 .sałata mix opakowanie 100g 4,5 4,5 4,5 4,13 0,37
4 bakłażan kg 3 6 4,5 4 0,5
5 bób kg 5 6 5,5 5,5 0
6 botwina z buraczkiem pęczek 2 2 2 2 0
7 brokuł szt. 2,5 2,8 2,65 2,5 0,15
8 burak czerwony kg 1 1 1 1,1 -0,1
9 cebula kg 1,2 1,4 1,3 1,35 -0,05
10 cebula cukrowa kg 2 2 2 2,5 -0,5
11 cebula czerwona kg 2 2,6 2,3 2,5 -0,2
12 chrzan pęczek 1,2 1,2 1,2 1,3 -0,1
13 cukinia kg 0,6 1 0,8 1,1 -0,3
14 czosnek szt. 0,3 1 0,65 0,65 0
15 kalafior szt. 2 3,5 2,75 2,75 0
16 kalarepa szt. 1,2 1,3 1,25 1,35 -0,1
17 kapusta biała szt. 1,8 2 1,9 1,3 0,6
18 kapusta czerwona szt. 1,2 2 1,6 1,65 -0,05
19 kapusta kiszona młoda kg 2,3 2,3 2,3 2,35 -0,05
20 kapusta pekińska kg 2 2,4 2,2 2 0,2
21 kapusta włoska szt. 2 3 2,5 2,5 0
22 koper pęczek 1 1,2 1,1 1,1 0
23 kukurydza szt. 1 1,2 1,1 1,75 -0,65
24 marchew kg 1,5 2 1,75 2,15 -0,4
25 natka z pietruszki pęczek 0,7 0,8 0,75 0,7 0,05
26 ogórek kg 1,6 2 1,8 2,5 -0,7
27 ogórek gruntowy kg 1 3 2 1,5 0,5
28 ogórek kiszony kg 4 5 4,5 4,5 0
29 ogórek małosolny kg 5,34 5,34 5,34 5,34 0
30 papryka biała kg 2,5 3 2,75 2,25 0,5
31 papryka czerwona kg 3 4 3,5 5 -1,5
32 papryka żółta kg 4 4 4
33 papryka zielona kg 2 2 2 2 0
34 pietruszka kg 7 8 7,5 7,5 0
35 pomidor kg 1,3 2 1,65 2,08 -0,43
36 pomidor malinowy kg 2 3,3 2,65 3,25 -0,6
37 pomidor zielony kg 1 1 1
38 por szt. 1,2 1,5 1,35 1,55 -0,2
39 rzodkiewka pęczek 1,2 1,5 1,35 1,5 -0,15
40 sałata szt. 1,56 1,75 1,66 1,55 0,11
41 sałata lodowa szt. 2,3 2,6 2,45 2,4 0,05
42 seler kg 4 5 4,5 4,5 0
43 seler naciowy szt. 3 3 3 3 0
44 szczaw kg 4 4 4 4 0
45 szczypior szt. 1 1 1 1,1 -0,1
46 szpinak kg 5 5 5 5 0
47 włoszczyzna pęczek 2 2,5 2,25 2,25 0
48 ziemniak młody kg 0,6 0,8 0,7 0,7 0
grzyby
1 boczniak kg 10 10 10 10 0
2 pieczarka kg 5 6 5,5 5,25 0,25
owoce
1 ananas szt. 3 3,5 3,25 3,75 -0,5
2 arbuz kg 1 1,5 1,25 1,4 -0,15
3 banany kg 3,3 4,8 4,05 4,12 -0,07
4 borówka amerykańska 0.25 kg 2,5 3 2,75 3,5 -0,75
5 borówka amerykańska kg 10 10 10 14 -4
6 brzoskwinie imp. kg 3 3,6 3,3 2,75 0,55
7 cytryny kg 8,3 9 8,65 8,75 -0,1
8 czereśnie kg 10 12 11 10 1
9 grapefruity kg 5 6 5,5 6 -0,5
10 gruszki Konferencja kg 4,3 4,3 4,3 3,33 0,97
11 jabłka Genewa kg 1 2,33 1,67 2 -0,33
12 jabłka Prince kg 3 3 3 3 0
13 jagody czarne kg 16 16 16 14,35 1,65
14 kiwi kg 6 7 6,5 7 -0,5
15 limonka kg 11,25 14 12,63 12,5 0,13
16 śliwka Kometa kg 1,5 3 2,25 2,75 -0,5
17 maliny 500 g 5 5,5 5,25 4,5 0,75
18 mandarynki kg 6,6 7,5 7,05 7,34 -0,29
19 morele kg 1 2,5 1,75 3 -1,25
20 nektarynki kg 2 5 3,5 4 -0,5
21 pomarańcze kg 4,5 5 4,75 4,75 0
22 porzeczki czarne 500 g 1,5 2 1,75 1,13 0,62
23 porzeczki czerwone 0,5 kg 2 2,5 2,25 1,5 0,75
24 wiśnie kg 2,33 2,67 2,5 2,42 0,08
25 winogrona białe kg 5,7 8 6,85 9,21 -2,36
26 winogrona ciemne kg 5,7 11 8,35 10,07 -1,72
art. spożywcze
1 chleb regionalny 0,5 kg 1,9 1,9 1,9 1,9 0
2 cukier kg 2,2 2,4 2,3 2,3 0
3 dorsz (filet mrożony) kg 23,5 24 23,75 23,75 0
4 fasola drobna Aura kg 5 6 5,5 6 -0,5
5 fasola Jaś duży kg 12 12 12 12 0
6 fasola Jaś karłowy kg 4 4 4 4,5 -0,5
7 groch łupany kg 2,6 2,6 2,6 2,6 0
8 jaja klasa "L"(63 g-73 g) szt. 0,35 0,38 0,37 0,37 0
9 karczek kg 12,5 13,9 13,2 13,2 0
10 kiełbasa zwyczajna kg 6 11,03 8,52 9,52 -1
11 kurczak kg 7,9 7,9 7,9 7,9 0
12 mak kg 10 10 10 10,5 -0,5
13 makrela wędzona kg 11 11,3 11,15 11,15 0
14 masło Extra 200 g 3,2 3,2 3,2 3,95 -0,75
15 miruna ze skórą (filet) kg 15 15,8 15,4 15,15 0,25
16 płaty śledziowe solone kg 11,75 11,75 11,75 11,75 0
17 schab b/kości kg 11,5 14,07 12,79 14,69 -1,9
18 szprot wędzony kg 9,5 10,5 10 10,5 -0,5
6142623
1