Lp. Produkt Jm Cena min. Cena max. średnia cena średnia cena z poprzed-niego notowania 14.08 Różnica
warzywa
1 .roszponka opakowanie 100g 4 4,5 4,25 5 -0,75
2 .rucola opakowanie 100g 4 4,5 4,25 3,88 0,37
3 .sałata mix opakowanie 100g 4 4,5 4,25 3,88 0,37
4 bakłażan kg 2,6 3,5 3,05 3,3 -0,25
5 brokuł szt. 2 2,5 2,25 2 0,25
6 burak czerwony kg 0,8 1 0,9 1,1 -0,2
7 cebula kg 1 1,3 1,15 1,35 -0,2
8 cebula cukrowa kg 1,8 2,5 2,15 2,35 -0,2
9 cebula czerwona kg 2 2,5 2,25 2,7 -0,45
10 chrzan pęczek 1,2 1,2 1,2 1,2 0
11 cukinia kg 2 2 2 2 0
12 czosnek szt. 0,5 1 0,75 0,75 0
13 fasola szparagowa żółta kg 5 6 5,5 5 0,5
14 kalafior szt. 2,5 3 2,75 1,75 1
15 kapusta biała szt. 1,8 2,5 2,15 1,75 0,4
16 kapusta czerwona szt. 1 1,8 1,4
17 kapusta kiszona kg 2,4 2,6 2,5 2,3 0,2
18 kapusta pekińska kg 2,4 4 3,2 3 0,2
19 kapusta włoska szt. 2 2,5 2,25 2,25 0
20 koper pęczek 1 1,4 1,2 1,3 -0,1
21 kukurydza szt. 1 1,5 1,25 1,2 0,05
22 marchew kg 1,4 2 1,7 1,6 0,1
23 natka z pietruszki pęczek 0,8 1 0,9 0,8 0,1
24 ogórek kg 2,5 3 2,75 3 -0,25
25 ogórek gruntowy kg 1,5 2,5 2 2 0
26 ogórek kiszony kg 5 5 5 4,75 0,25
27 ogórek małosolny kg 4,5 5 4,75 4,75 0
28 papryka biała kg 2,4 2,4 2,4 2,4 0
29 papryka czerwona kg 3,3 4 3,65 3,2 0,45
30 papryka żółta kg 3,2 3,2 3,2
31 papryka pikantna kg 7 10 8,5 9 -0,5
32 papryka pomidorowa kg 4 4 4 4 0
33 papryka zielona kg 2,5 3 2,75 3 -0,25
34 pietruszka kg 5,4 6 5,7 6 -0,3
35 pomidor kg 1,3 2,5 1,9 2,45 -0,55
36 pomidor malinowy kg 2 3,68 2,84 3,25 -0,41
37 por szt. 1,2 3 2,1 1,45 0,65
38 rzodkiewka pęczek 1,2 1,4 1,3 1,2 0,1
39 sałata szt. 1,33 1,6 1,47 1,38 0,09
40 sałata lodowa szt. 2,5 2,8 2,65 2,4 0,25
41 seler kg 4,4 5 4,7 4,4 0,3
42 seler naciowy szt. 3,5 3,5 3,5 2,83 0,67
43 szczypior szt. 1 1,3 1,15 1,1 0,05
44 włoszczyzna pęczek 2 2,5 2,25 2 0,25
45 ziemniak kg 0,8 1 0,9 0,85 0,05
grzyby
1 boczniak kg 10 10 10
2 pieczarka kg 5 5 5 5 0
owoce
1 ananas szt. 5 5,5 5,25 6,45 -1,2
2 arbuz kg 1,2 2 1,6 1,75 -0,15
3 banany kg 3,11 3,8 3,46 3,5 -0,04
4 borówka amerykańska kg 11 11 11 10 1
5 borówka amerykańska 0.25 kg 3,5 3,5 3,5 3,75 -0,25
6 brzoskwinia Paraguayo kg 5,5 5,5 5,5 4,5 1
7 brzoskwinie imp. kg 3,2 4,5 3,85 3,4 0,45
8 cytryny kg 8,5 9 8,75 8,65 0,1
9 grapefruity kg 5 5,5 5,25 5,25 0
10 gruszki Klapsa kg 2 3 2,5
11 jabłka Antonówka kg 2 2 2
12 jabłka Oliwka kg 1,67 2 1,84 2 -0,16
13 jabłka Paulared kg 1,87 2 1,94 2 -0,06
14 jabłka Piros kg 1 2,33 1,67 2,17 -0,5
15 kiwi kg 7 7 7 6,75 0,25
16 limonka kg 10 15 12,5 12 0,5
17 śliwka Dąbrowicka kg 2 2,5 2,25 2,5 -0,25
18 śliwka Lepotica kg 2 2,5 2,25 2 0,25
19 śliwka Ulena kg 1,5 3 2,25 2,5 -0,25
20 śliwki węgierki kg 2,5 3,5 3 3,5 -0,5
21 maliny 500 g 4,5 5,5 5 5 0
22 mandarynki kg 7 8 7,5 7,5 0
23 nektarynki kg 1,5 4 2,75 3,4 -0,65
24 pomarańcze kg 4,5 5 4,75 4,35 0,4
25 truskawki 500 g 4,5 4,5 4,5
26 wiśnie kg 4,5 4,5 4,5 3 1,5
27 winogrona białe kg 3,5 6 4,75 4,4 0,35
28 winogrona ciemne kg 7 7,14 7,07 6,55 0,52
art. spożywcze
1 chleb regionalny 0,5 kg 1,9 1,9 1,9 1,9 0
2 cukier kg 2,3 2,6 2,45 2,3 0,15
3 dorsz (filet mrożony) kg 23,2 23,5 23,35 23,75 -0,4
4 fasola drobna Aura kg 5 6 5,5 6 -0,5
5 fasola Jaś karłowy kg 4 5 4,5 4,8 -0,3
6 groch łupany kg 2,4 2,6 2,5 2,5 0
7 jaja klasa "L"(63 g-73 g) szt. 0,35 0,4 0,38 0,38 0
8 karczek kg 12 13,9 12,95 13,35 -0,4
9 kiełbasa zwyczajna kg 5,6 7,49 6,55 8,42 -1,87
10 kurczak kg 7,2 7,7 7,45 7,3 0,15
11 mak kg 10 11 10,5 10,5 0
12 makrela wędzona kg 11 11,3 11,15 11,15 0
13 masło Extra 200 g 3,2 3,2 3,2 3,46 -0,26
14 miruna ze skórą (filet) kg 15 15,8 15,4 15,4 0
15 płaty śledziowe solone kg 11,75 11,75 11,75 11,75 0
16 schab b/kości kg 13,9 15,3 14,6 13,9 0,7
17 szprot wędzony kg 9 10,5 9,75
6153276
1