Lp. Produkt Jm Cena min. Cena max. średnia cena średnia cena z poprzed-niego notowania 12.06 Różnica
warzywa
1 .roszponka 3,75 4 3,88 4 -0,12
2 bakłażan kg 6 8 7 6 1
3 bób kg 9 10 9,5
4 botwina z buraczkiem pęczek 1,8 2 1,9 1,9 0
5 brokuł szt. 2 3 2,5 3 -0,5
6 burak czerwony kg 1 1 1 1 0
7 burak czerwony młody kg 2,5 2,5 2,5 3,5 -1
8 cebula kg 1,8 1,8 1,8 1,85 -0,05
9 cebula cukrowa kg 4,4 4,6 4,5
10 cebula czerwona kg 2,4 2,4 2,4 2,4 0
11 cebula młoda pęczek 1,8 1,8 1,8 2 -0,2
12 cebula młoda kg 2,4 3 2,7 3,2 -0,5
13 czosnek młody szt. 0,4 1,5 0,95 1,35 -0,4
14 fasola szparagowa żółta kg 7 7,5 7,25 6,8 0,45
15 kalafior szt. 1,5 2 1,75 2,25 -0,5
16 kapusta biała kg 2 2 2 2,08 -0,08
17 kapusta biała młoda szt. 1,5 2 1,75 1,5 0,25
18 kapusta czerwona kg 1,3 1,5 1,4 1,4 0
19 kapusta kiszona kg 1,6 1,8 1,7 1,7 0
20 kapusta pekińska kg 1,4 2 1,7 2 -0,3
21 koper pęczek 0,6 0,8 0,7 0,8 -0,1
22 marchew kg 2,5 2,5 2,5 2,75 -0,25
23 natka z pietruszki pęczek 0,6 0,8 0,7 1 -0,3
24 ogórek kg 1 1,5 1,25 1,6 -0,35
25 ogórek gruntowy kg 1,2 2 1,6 2,15 -0,55
26 ogórek kiszony kg 4,5 5 4,75 4,5 0,25
27 ogórek małosolny kg 5 5 5 4,75 0,25
28 papryka czerwona imp. kg 9 10 9,5 7,8 1,7
29 papryka zielona kg 6 9,6 7,8 8,5 -0,7
30 pietruszka kg 6,4 6,4 6,4 4 2,4
31 pomidor kg 2,6 3,5 3,05 3,08 -0,03
32 pomidor malinowy kg 3,3 4,3 3,8 4 -0,2
33 por kg 4,5 5 4,75 4,25 0,5
34 por młody szt. 1,8 1,8 1,8
35 rzodkiewka pęczek 0,8 1,2 1 1 0
36 sałata szt. 1,25 1,5 1,38 1,38 0
37 sałata lodowa szt. 2 2,5 2,25 2,25 0
38 seler kg 3,6 4 3,8 3,8 0
39 seler młody szt. 2 2 2
40 seler naciowy szt. 2,8 3,5 3,15 3,25 -0,1
41 szczaw kg 5 5 5 5 0
42 szczypior szt. 0,5 0,6 0,55 0,6 -0,05
43 szparagi pęczek 6 7,5 6,75 6 0,75
44 szpinak kg 5 5 5 4,5 0,5
45 włoszczyzna pęczek 2 2 2 2 0
46 włoszczyzna młoda pęczek 2,5 2,5 2,5 2,5 0
47 ziemniak kg 0,6 0,73 0,67 0,53 0,14
48 ziemniak młody kg 1,4 1,5 1,45 1,4 0,05
grzyby
1 boczniak kg 9 10 9,5 9,5 0
2 pieczarka kg 5 5 5 5 0
3 pieczarka borowikowa kg 5 5 5
owoce
1 ananas szt. 4,5 9 6,75 7 -0,25
2 arbuz kg 1,5 2,6 2,05 2,15 -0,1
3 banany kg 3,8 4,5 4,15 4,25 -0,1
4 brzoskwinia Paraguayo kg 5 8,4 6,7 7,5 -0,8
5 brzoskwinie imp. kg 4,5 6 5,25 5,15 0,1
6 cytryny kg 5 8 6,5 6,25 0,25
7 czereśnie kg 8 13 10,5 8,5 2
8 grapefruity kg 5,5 6 5,75 5,75 0
9 gruszki Konferencja kg 5 5 5 5 0
10 jabłka Decosta kg 2,33 3 2,67
11 jabłka Eliza kg 2,8 2,8 2,8 3 -0,2
12 jabłka Gloster kg 3 3 3
13 jabłka Idared kg 2,2 2,2 2,2 2,8 -0,6
14 jabłka Ligol kg 3 3 3
15 jabłka Sampion kg 3 3 3 3 0
16 kiwi kg 3,3 7 5,15 5,25 -0,1
17 limonka kg 12,5 18 15,25 15,1 0,15
18 maliny 250 g 3,5 3,5 3,5
19 mandarynki kg 4,8 6,5 5,65 4,95 0,7
20 morele kg 7,6 9 8,3 7,5 0,8
21 nektarynki kg 4,5 6,5 5,5 5,15 0,35
22 pomarańcze kg 2,5 4 3,25 3,45 -0,2
23 rabarbar kg 2 2 2 2 0
24 truskawki kg 3,5 4,5 4 2,75 1,25
25 winogrona białe kg 15,5 16 15,75 18,4 -2,65
26 winogrona ciemne kg 10 10,4 10,2 10 0,2
art. spożywcze
1 chleb regionalny 0,5 kg 1,9 1,9 1,9 1,9 0
2 cukier kg 1,95 2,1 2,03 2,03 0
3 dorsz (filet mrożony) kg 23,5 24,5 24 23,95 0,05
4 fasola drobna Aura kg 5 6,5 5,75 5,5 0,25
5 fasola Jaś duży kg 13 13 13 13 0
6 fasola Jaś karłowy kg 4 5,5 4,75 4,5 0,25
7 groch łupany kg 2,4 2,6 2,5 2,5 0
8 jaja klasa "L"(63 g-73 g) szt. 0,32 0,4 0,36 0,36 0
9 karczek kg 11,9 12,6 12,25 12,65 -0,4
10 kiełbasa zwyczajna kg 5,8 11,03 8,42 8,42 0
11 kurczak kg 6,5 7,2 6,85 7,15 -0,3
12 mak kg 10 11 10,5 10,5 0
13 makrela wędzona kg 11 11 11 11 0
14 masło Extra 200 g 2,95 3,3 3,13 3,13 0
15 miruna ze skórą (filet) kg 14,5 14,5 14,5 14,5 0
16 płaty śledziowe solone kg 11,75 11,75 11,75 11,75 0
17 schab b/kości kg 12,9 14,7 13,8 13,8 0
18 szprot wędzony kg 9,5 9,5 9,5 9,5 0
7275843
1