Lp. Produkt Jm Cena min. Cena max. średnia cena średnia cena z poprzed-niego notowania 08.09 Różnica
warzywa
1 .roszponka 3,75 4,5 4,13 3,88 0,25
2 .rucola opakowanie 100g 3,75 4,5 4,13 3,88 0,25
3 .sałata mix opakowanie 100g 3,75 4,5 4,13 3,88 0,25
4 bakłażan kg 3,8 3,8 3,8 3,7 0,1
5 brokuł szt. 2,5 3 2,75 3 -0,25
6 burak czerwony kg 1 1 1 1 0
7 cebula kg 1 1,2 1,1 1,25 -0,15
8 cebula cukrowa kg 2 2 2 2,45 -0,45
9 cebula czerwona kg 1,6 2 1,8 2,4 -0,6
10 cebula czosnkowa kg 2 2 2 2,5 -0,5
11 chrzan pęczek 1,2 1,2 1,2 1,2 0
12 cukinia kg 2,4 3 2,7 2,3 0,4
13 czosnek szt. 0,4 1,2 0,8 0,9 -0,1
14 dynia kg 2 2 2 2,2 -0,2
15 fasola Mamut żółta kg 10 10 10 8 2
16 fasola szparagowa żółta kg 10 10 10 7 3
17 kalafior szt. 2,5 3,5 3 3 0
18 kalarepa szt. 1,2 1,2 1,2 1,2 0
19 kapusta biała szt. 3 3,5 3,25 3 0,25
20 kapusta czerwona kg 1,2 2 1,6 1,25 0,35
21 kapusta kiszona kg 2,2 2,4 2,3 2,3 0
22 kapusta pekińska kg 4 4,8 4,4 4,2 0,2
23 kapusta włoska szt. 3 3,5 3,25 2,75 0,5
24 koper pęczek 1 1,2 1,1 0,95 0,15
25 kukurydza szt. 1 1 1 1,2 -0,2
26 marchew kg 1,5 1,8 1,65 1,65 0
27 natka z pietruszki pęczek 0,6 0,8 0,7 0,95 -0,25
28 ogórek kg 2,5 3 2,75 2,75 0
29 ogórek gruntowy kg 1,5 2,5 2 1,85 0,15
30 ogórek kiszony kg 4,5 5 4,75 4,75 0
31 ogórek małosolny kg 5,5 5,5 5,5 6,25 -0,75
32 papryka biała kg 2,4 2,4 2,4
33 papryka czerwona kg 3,2 3,6 3,4 3,2 0,2
34 papryka pikantna kg 7 7 7 8 -1
35 papryka pomidorowa kg 3 4 3,5 3,4 0,1
36 papryka zielona kg 2 2 2 2 0
37 pietruszka kg 4 6 5 5,5 -0,5
38 pomidor kg 1,3 2,5 1,9 3,15 -1,25
39 pomidor gruntowy kg 1 2 1,5
40 pomidor imp. kg 5 5 5
41 pomidor koktajlowy kg 12 16 14 12 2
42 pomidor malinowy kg 2,66 5 3,83 4,1 -0,27
43 pomidor zielony kg 1,2 1,5 1,35 1 0,35
44 por szt. 1,2 1,5 1,35 1,55 -0,2
45 rzodkiewka pęczek 1 1,5 1,25 1,15 0,1
46 sałata szt. 1,25 2 1,63 1,4 0,23
47 sałata lodowa szt. 2,7 3 2,85 2,9 -0,05
48 seler kg 4 4,4 4,2 4,2 0
49 seler naciowy szt. 2,8 3,8 3,3 3,05 0,25
50 szczypior szt. 0,8 1,2 1 1,2 -0,2
51 włoszczyzna pęczek 2,6 2,8 2,7 2,5 0,2
52 ziemniak kg 0,6 1 0,8 0,8 0
grzyby
1 boczniak kg 10 10 10 10,5 -0,5
2 pieczarka kg 5 6 5,5 5,75 -0,25
owoce
1 ananas szt. 4 8 6 4,65 1,35
2 arbuz kg 1,8 2 1,9 1,55 0,35
3 banany kg 3,8 4 3,9 3,85 0,05
4 borówka amerykańska 0.25 kg 4 4,5 4,25 4,75 -0,5
5 brzoskwinia Paraguayo kg 4 4,4 4,2 5,25 -1,05
6 brzoskwinie imp. kg 3,6 3,8 3,7 3,75 -0,05
7 cytryny kg 7,5 8 7,75 8,25 -0,5
8 grapefruity kg 5 6 5,5 5,5 0
9 gruszki Santa Maria kg 3,5 3,5 3,5
10 gruszki Bancreta Viliamsa kg 3 3 3
11 gruszki Klapsa kg 3,5 3,5 3,5 3 0,5
12 gruszki Konferencja kg 3 3 3 3,5 -0,5
13 gruszki Margarita kg 3,5 3,5 3,5
14 jabłka Antonówka kg 1,67 2 1,84 1,84 0
15 jabłka Boskoop kg 1,67 2 1,84
16 jabłka Celesta kg 1,67 2,2 1,94 1,8 0,14
17 jabłka Decosta kg 1,33 2 1,67 2 -0,33
18 jabłka Delikates kg 1,2 2 1,6 1,84 -0,24
19 jabłka Elstar kg 1,87 1,87 1,87
20 jabłka Gala kg 1,87 1,87 1,87
21 jabłka Lobo kg 1,33 2 1,67 1,5 0,17
22 jabłka Paulared kg 1,2 2,2 1,7 2 -0,3
23 jabłka Rubin kg 1,87 2 1,94
24 kiwi kg 5,5 7 6,25 6,75 -0,5
25 limonka kg 11,2 12 11,6 11,5 0,1
26 śliwka Amers kg 1,25 2,5 1,88 2,5 -0,62
27 śliwka Blue Free kg 2 2 2 2,5 -0,5
28 śliwka Jubileum kg 2,5 2,5 2,5 3 -0,5
29 śliwka Lepotica kg 2 2,2 2,1 2,5 -0,4
30 śliwka Najbolja kg 2,5 2,5 2,5 2,5 0
31 Śliwka Valor kg 2 2 2 2,5 -0,5
32 śliwki węgierki kg 1,6 3,5 2,55 3,25 -0,7
33 maliny 500 g 6 7 6,5 7 -0,5
34 mandarynki kg 6 7,5 6,75 7,5 -0,75
35 nektarynki kg 3 4,5 3,75 3,75 0
36 orzechy laskowe kg 8 10 9 9,5 -0,5
37 pomarańcze kg 4 5 4,5 4,5 0
38 Pomelo szt. 6,5 6,5 6,5
39 słonecznik szt. 2 2,5 2,25 1,85 0,4
40 truskawki 500 g 4 4 4 5 -1
41 winogrona białe kg 3,5 6 4,75 4,4 0,35
42 winogrona ciemne kg 4,5 6 5,25 5 0,25
art. spożywcze
1 cukier kg 2,35 2,5 2,43 2,43 0
2 dorsz (filet mrożony) kg 23,5 24 23,75 23,75 0
3 fasola drobna Aura kg 5 6 5,5 6 -0,5
4 fasola Jaś duży kg 12 12 12 12 0
5 fasola Jaś karłowy kg 4,6 5 4,8 5 -0,2
6 groch łupany kg 2,4 2,6 2,5 2,5 0
7 jaja klasa "L"(63 g-73 g) szt. 0,35 0,4 0,38 0,38 0
8 karczek kg 12,5 13,9 13,2 13,2 0
9 kiełbasa zwyczajna kg 5,8 11,03 8,42 8,52 -0,1
10 kurczak kg 6,9 7,2 7,05 6,9 0,15
11 mak kg 10 11 10,5 11 -0,5
12 makrela wędzona kg 11 11,3 11,15 11 0,15
13 masło Extra 200 g 2,95 3,97 3,46 3,46 0
14 miruna ze skórą (filet) kg 15 15,8 15,4 15,4 0
15 płaty śledziowe solone kg 11,75 11,75 11,75 11,75 0
16 schab b/kości kg 12,9 15,6 14,25 14,3 -0,05
6171506
1