Lp. Produkt Jm Cena min. Cena max. średnia cena średnia cena z poprzed-niego notowania 07.08 Różnica
warzywa
1 .roszponka 4 4 4 4 0
2 .rucola opakowanie 100g 4 4 4 4 0
3 .sałata mix opakowanie 100g 4 4 4 4 0
4 bakłażan kg 2,6 3,4 3 3,2 -0,2
5 botwina z buraczkiem pęczek 1,8 1,8 1,8
6 brokuł szt. 2 2,5 2,25 2,1 0,15
7 burak czerwony kg 1 1 1 1,1 -0,1
8 cebula kg 1 1,5 1,25 1,35 -0,1
9 cebula cukrowa kg 2 2,7 2,35 2 0,35
10 cebula czerwona kg 2,4 2,6 2,5 2,5 0
11 chrzan pęczek 1,2 1,2 1,2 1,2 0
12 cukinia kg 1,2 1,6 1,4 1,4 0
13 czosnek szt. 0,3 1 0,65 0,9 -0,25
14 dynia kg 2 2 2
15 fasola szparagowa żółta kg 6 7,4 6,7
16 fasola szparagowa zielona kg 6 6 6
17 kalafior szt. 1,5 2 1,75 1,65 0,1
18 kapusta biała szt. 1,8 2 1,9 1,9 0
19 kapusta czerwona kg 1 1,4 1,2 1,2 0
20 kapusta kiszona kg 2,2 2,4 2,3 2,3 0
21 kapusta pekińska kg 2 2,4 2,2 2,2 0
22 kapusta włoska szt. 2 2,5 2,25 2,5 -0,25
23 koper pęczek 1,2 1,4 1,3 1,3 0
24 kukurydza szt. 1 1,4 1,2 0,85 0,35
25 marchew kg 1,6 1,6 1,6 1,7 -0,1
26 natka z pietruszki pęczek 0,6 0,8 0,7 0,7 0
27 ogórek kg 2,2 2,2 2,2 2,25 -0,05
28 ogórek gruntowy kg 1,5 2,5 2 2,25 -0,25
29 ogórek kiszony kg 4,7 5 4,85 4,75 0,1
30 ogórek małosolny kg 4,7 5 4,85 4,75 0,1
31 papryka biała kg 2,6 2,6 2,6
32 papryka czerwona kg 2,4 3 2,7 2,8 -0,1
33 papryka pikantna kg 8 10 9
34 papryka pomidorowa kg 4 4 4
35 pietruszka kg 6 6 6 6 0
36 pomidor kg 1,6 3 2,3 1,65 0,65
37 pomidor malinowy kg 3 4 3,5 2,65 0,85
38 por szt. 1,4 1,5 1,45 1,45 0
39 rzepa czarna kg 2,4 2,4 2,4
40 rzodkiewka pęczek 1 1,2 1,1 1,2 -0,1
41 sałata szt. 1,25 1,5 1,38 1,43 -0,05
42 sałata lodowa szt. 2,2 2,5 2,35 2,1 0,25
43 seler kg 4,2 4,4 4,3 4,5 -0,2
44 seler naciowy szt. 3 3 3 3 0
45 szczypior szt. 1 1,2 1,1 1,1 0
46 włoszczyzna pęczek 2 2 2 2 0
47 ziemniak kg 0,8 1 0,9 0,75 0,15
grzyby
1 boczniak kg 10 10 10 10 0
2 pieczarka kg 5 5 5 5 0
owoce
1 ananas szt. 3,5 5 4,25 4 0,25
2 arbuz kg 1,7 1,8 1,75 1,35 0,4
3 banany kg 3,3 3,8 3,55 3,4 0,15
4 borówka amerykańska kg 11 12 11,5 12 -0,5
5 borówka amerykańska 0.25 kg 3 3,5 3,25 3 0,25
6 brzoskwinia Paraguayo kg 4 5 4,5 5 -0,5
7 brzoskwinie imp. kg 3,3 3,5 3,4 3,3 0,1
8 brzoskwinie kraj. kg 0,5 1,6 1,05
9 cytryny kg 8,4 8,5 8,45 8,4 0,05
10 grapefruity kg 5 5,5 5,25 4,9 0,35
11 gruszki Klapsa kg 3 3 3
12 jabłka Antonówka kg 2 2,33 2,17
13 jabłka Genewa kg 1,33 2,33 1,83 2,2 -0,37
14 jabłka Oliwka kg 2 2,33 2,17 1,5 0,67
15 jabłka Paulared kg 1,33 2 1,67
16 jabłka Piros kg 1 1,33 1,17 2,04 -0,87
17 jabłka Summered kg 2 2,33 2,17
18 kiwi kg 6,5 7 6,75 7,05 -0,3
19 limonka kg 10 13,75 11,88 13 -1,12
20 śliwka Lepotica kg 1 2 1,5
21 śliwka Ulena kg 1,5 1,5 1,5 3 -1,5
22 maliny 500 g 5 6 5,5 4 1,5
23 mandarynki kg 7 7,5 7,25 7,5 -0,25
24 nektarynki kg 2,5 3,8 3,15 3,05 0,1
25 pomarańcze kg 4,2 4,5 4,35 4,4 -0,05
26 rabarbar kg 2,4 2,4 2,4
27 słonecznik szt. 2 2,5 2,25 1,9 0,35
28 wiśnie kg 3 3,3 3,15
29 winogrona białe kg 3,5 5,2 4,35 4,7 -0,35
30 winogrona ciemne kg 6,8 7,1 6,95 7,45 -0,5
art. spożywcze
1 chleb regionalny 0,5 kg 1,9 1,9 1,9 1,9 0
2 cukier kg 2,3 2,4 2,35 2,3 0,05
3 dorsz (filet mrożony) kg 23,5 24 23,75 23,75 0
4 fasola drobna Aura kg 6,5 6,5 6,5 5,75 0,75
5 fasola Jaś duży kg 13 13 13 13 0
6 fasola Jaś karłowy kg 4 5 4,5 4,5 0
7 groch łupany kg 2,4 2,6 2,5 2,5 0
8 jaja klasa "L"(63 g-73 g) szt. 0,35 0,42 0,39 0,38 0,01
9 karczek kg 12,3 13,9 13,1 12,35 0,75
10 kiełbasa zwyczajna kg 5,9 11,03 8,47 8,47 0
11 kurczak kg 7 7 7 7,25 -0,25
12 mak kg 10 11 10,5 10,5 0
13 makrela wędzona kg 11 11,3 11,15 11,15 0
14 masło Extra 200 g 2,95 3,97 3,46 3,59 -0,13
15 miruna ze skórą (filet) kg 15 15,8 15,4 15,4 0
16 płaty śledziowe solone kg 11,75 11,75 11,75 11,75 0
17 schab b/kości kg 13,25 15,3 14,28 13,95 0,33
6149654
1