Lp. Produkt Jm Cena min. Cena max. średnia cena średnia cena z poprzed-niego notowania 04.09 Różnica
warzywa
1 .roszponka 3,75 4 3,88 3,88 0
2 .rucola opakowanie 100g 3,75 4 3,88 3,88 0
3 .sałata mix opakowanie 100g 3,75 4 3,88 3,75 0,13
4 bakłażan kg 3,4 4 3,7 3,2 0,5
5 brokuł szt. 3 3 3 3 0
6 burak czerwony kg 1 1 1 1 0
7 cebula kg 1,2 1,3 1,25 1,1 0,15
8 cebula cukrowa kg 2,4 2,5 2,45 2,45 0
9 cebula czerwona kg 2,4 2,4 2,4 2,3 0,1
10 cebula czosnkowa kg 2,5 2,5 2,5 2 0,5
11 chrzan pęczek 1,2 1,2 1,2 1,2 0
12 cukinia kg 2 2,6 2,3 2,4 -0,1
13 czosnek szt. 0,6 1,2 0,9 1,1 -0,2
14 dynia kg 2,2 2,2 2,2 2,25 -0,05
15 fasola Mamut żółta kg 8 8 8 6 2
16 fasola szparagowa żółta kg 7 7 7 6,7 0,3
17 fasola szparagowa zielona kg 7 7 7 6,5 0,5
18 kalafior szt. 2,5 3,5 3 3 0
19 kalarepa szt. 1,2 1,2 1,2 1,2 0
20 kapusta biała szt. 2,5 3,5 3 3 0
21 kapusta czerwona kg 1 1,5 1,25 1,25 0
22 kapusta kiszona kg 2,2 2,4 2,3 2,3 0
23 kapusta pekińska kg 4 4,4 4,2 4,2 0
24 kapusta włoska szt. 2,5 3 2,75 3 -0,25
25 koper pęczek 0,9 1 0,95 1 -0,05
26 kukurydza szt. 1,2 1,2 1,2 1,1 0,1
27 marchew kg 1,6 1,7 1,65 1,55 0,1
28 natka z pietruszki pęczek 0,9 1 0,95 0,9 0,05
29 ogórek kg 2,5 3 2,75 2,75 0
30 ogórek gruntowy kg 1,5 2,2 1,85 1,5 0,35
31 ogórek kiszony kg 4,5 5 4,75 4,75 0
32 ogórek małosolny kg 5,5 7 6,25 5,55 0,7
33 papryka czerwona kg 3,2 3,2 3,2 3,1 0,1
34 papryka pikantna kg 8 8 8 7 1
35 papryka pomidorowa kg 3,4 3,4 3,4 3,1 0,3
36 papryka zielona kg 2 2 2 2,4 -0,4
37 pietruszka kg 5 6 5,5 6 -0,5
38 pomidor kg 3 3,3 3,15 2,25 0,9
39 pomidor koktajlowy kg 12 12 12 12,5 -0,5
40 pomidor malinowy kg 4,1 4,1 4,1 3,5 0,6
41 pomidor zielony kg 1 1 1 1 0
42 por szt. 1,5 1,6 1,55 1,35 0,2
43 rzodkiewka pęczek 1 1,3 1,15 1,2 -0,05
44 sałata szt. 1,3 1,5 1,4 1,4 0
45 sałata lodowa szt. 2,8 3 2,9 2,75 0,15
46 seler kg 4 4,4 4,2 4,2 0
47 seler naciowy szt. 2,6 3,5 3,05 3 0,05
48 szczypior szt. 1,2 1,2 1,2 1,1 0,1
49 włoszczyzna pęczek 2 3 2,5 2 0,5
50 ziemniak kg 0,7 0,9 0,8 0,87 -0,07
grzyby
1 boczniak kg 10 11 10,5 10 0,5
2 pieczarka kg 5,5 6 5,75 5,5 0,25
owoce
1 ananas szt. 4,3 5 4,65 4,43 0,22
2 arbuz kg 1,2 1,9 1,55 1,5 0,05
3 banany kg 3,6 4,1 3,85 3,6 0,25
4 borówka amerykańska 0.25 kg 4,5 5 4,75 4,25 0,5
5 brzoskwinia Paraguayo kg 4,5 6 5,25 4,5 0,75
6 brzoskwinie imp. kg 3,5 4 3,75 3,65 0,1
7 brzoskwinie kraj. kg 1,5 2,5 2 1,5 0,5
8 cytryny kg 8 8,5 8,25 8,3 -0,05
9 grapefruity kg 5 6 5,5 5,6 -0,1
10 gruszki Klapsa kg 2,5 3,5 3 3 0
11 gruszki Konferencja kg 3,5 3,5 3,5
12 jabłka Antonówka kg 1,67 2 1,84 1,44 0,4
13 jabłka Celesta kg 1,6 2 1,8
14 jabłka Decosta kg 2 2 2 2 0
15 jabłka Delikates kg 1,67 2 1,84 1,73 0,11
16 jabłka Lobo kg 1,33 1,67 1,5 2 -0,5
17 jabłka Paulared kg 1,67 2,33 2 1,67 0,33
18 jabłka Piros kg 1,47 1,67 1,57 2,17 -0,6
19 jabłka Summered kg 1,67 2 1,84 1,84 0
20 jabłka Sunrise kg 1,67 1,67 1,67 2 -0,33
21 kiwi kg 6 7,5 6,75 6,5 0,25
22 limonka kg 10 13 11,5 12 -0,5
23 śliwka Amers kg 2,5 2,5 2,5 2,5 0
24 śliwka Blue Free kg 2,5 2,5 2,5 2 0,5
25 śliwka Empres kg 2 2 2 2 0
26 śliwka Jubileum kg 3 3 3 2,75 0,25
27 śliwka Lepotica kg 2,5 2,5 2,5 2 0,5
28 śliwka Najbolja kg 2,5 2,5 2,5 2,25 0,25
29 Śliwka Valor kg 2,5 2,5 2,5 1,75 0,75
30 śliwki węgierki kg 3 3,5 3,25 2,75 0,5
31 maliny 500 g 7 7 7 6,5 0,5
32 mandarynki kg 7 8 7,5 7 0,5
33 nektarynki kg 3 4,5 3,75 3,4 0,35
34 orzechy laskowe kg 9 10 9,5 9 0,5
35 pomarańcze kg 4 5 4,5 4,45 0,05
36 słonecznik szt. 1,5 2,2 1,85
37 truskawki 500 g 5 5 5 4 1
38 winogrona białe kg 3,8 5 4,4 4,45 -0,05
39 winogrona ciemne kg 4,5 5,5 5 5,35 -0,35
art. spożywcze
1 cukier kg 2,35 2,5 2,43 2,43 0
2 dorsz (filet mrożony) kg 23,5 24 23,75 23,7 0,05
3 fasola drobna Aura kg 5,5 6,5 6 6 0
4 fasola Jaś duży kg 12 12 12 12,5 -0,5
5 fasola Jaś karłowy kg 4,5 5,5 5 4,8 0,2
6 groch łupany kg 2,4 2,6 2,5 2,5 0
7 jaja klasa "L"(63 g-73 g) szt. 0,35 0,4 0,38 0,38 0
8 karczek kg 12,5 13,9 13,2 13,2 0
9 kiełbasa zwyczajna kg 6 11,03 8,52 8,52 0
10 kurczak kg 6,9 6,9 6,9 6,9 0
11 mak kg 11 11 11 10,5 0,5
12 makrela wędzona kg 11 11 11 11 0
13 masło Extra 200 g 2,95 3,97 3,46 3,46 0
14 miruna ze skórą (filet) kg 15 15,8 15,4 15,4 0
15 płaty śledziowe solone kg 11,75 11,75 11,75 11,75 0
16 schab b/kości kg 13 15,6 14,3 14,3 0
6168303
1