Lp. Produkt Jm Cena min. Cena max. średnia cena średnia cena z poprzed-niego notowania 04.08 Różnica
warzywa
1 .roszponka 4 4 4 4 0
2 .rucola opakowanie 100g 4 4 4 4 0
3 .sałata mix opakowanie 100g 4 4 4 4 0
4 bakłażan kg 3 3,4 3,2 3 0,2
5 brokuł szt. 2 2,2 2,1 2 0,1
6 burak czerwony kg 1 1,2 1,1 1,1 0
7 cebula kg 1,2 1,5 1,35 1,35 0
8 cebula cukrowa kg 2 2 2 2 0
9 cebula czerwona kg 2,4 2,6 2,5 2,3 0,2
10 chrzan pęczek 1,2 1,2 1,2 1,2 0
11 cukinia kg 1,2 1,6 1,4 1,3 0,1
12 czosnek szt. 0,6 1,2 0,9 0,7 0,2
13 kalafior szt. 1,5 1,8 1,65 2,25 -0,6
14 kapusta biała szt. 1,8 2 1,9 1,5 0,4
15 kapusta czerwona kg 1 1,4 1,2 1,1 0,1
16 kapusta kiszona kg 2,2 2,4 2,3
17 kapusta pekińska kg 2 2,4 2,2 2,2 0
18 kapusta włoska szt. 2 3 2,5 2,5 0
19 koper pęczek 1,2 1,4 1,3 1,1 0,2
20 kukurydza szt. 0,7 1 0,85 0,95 -0,1
21 marchew kg 1,6 1,8 1,7 1,65 0,05
22 natka z pietruszki pęczek 0,6 0,8 0,7 0,7 0
23 ogórek kg 2 2,5 2,25 1,75 0,5
24 ogórek gruntowy kg 1,5 3 2,25 2,5 -0,25
25 ogórek kiszony kg 4,5 5 4,75 5 -0,25
26 ogórek małosolny kg 4,5 5 4,75 5 -0,25
27 papryka czerwona kg 2,6 3 2,8 3,7 -0,9
28 papryka zielona kg 2 2 2 2 0
29 pietruszka kg 6 6 6 6 0
30 pomidor kg 1,3 2 1,65 1,5 0,15
31 pomidor malinowy kg 2,3 3 2,65 2,8 -0,15
32 por szt. 1,4 1,5 1,45 1,45 0
33 rzodkiewka pęczek 1,2 1,2 1,2 1,1 0,1
34 sałata szt. 1,25 1,6 1,43 1,25 0,18
35 sałata lodowa szt. 2 2,2 2,1 2,1 0
36 seler kg 4,4 4,6 4,5 4,3 0,2
37 seler naciowy szt. 3 3 3 2,75 0,25
38 szczypior szt. 1 1,2 1,1 1,1 0
39 włoszczyzna pęczek 2 2 2 2,3 -0,3
40 ziemniak kg 0,7 0,8 0,75 0,65 0,1
grzyby
1 boczniak kg 10 10 10 10 0
2 pieczarka kg 5 5 5 5 0
owoce
1 ananas szt. 3,5 4,5 4 6,25 -2,25
2 arbuz kg 1,2 1,5 1,35 1,35 0
3 banany kg 2,8 4 3,4 3,48 -0,08
4 borówka amerykańska kg 12 12 12 10 2
5 borówka amerykańska 0.25 kg 3 3 3 3 0
6 brzoskwinia Paraguayo kg 4 6 5 4,8 0,2
7 brzoskwinie imp. kg 3 3,6 3,3 3,25 0,05
8 cytryny kg 8,3 8,5 8,4 8,15 0,25
9 grapefruity kg 4,8 5 4,9 5,25 -0,35
10 jabłka Genewa kg 2 2,4 2,2
11 jabłka Oliwka kg 1,33 1,67 1,5 1,67 -0,17
12 jabłka Piros kg 1,67 2,4 2,04 1,6 0,44
13 jagody czarne kg 14 14 14 14 0
14 kiwi kg 6,6 7,5 7,05 6,5 0,55
15 limonka kg 12 14 13 12,25 0,75
16 śliwka Dąbrowicka kg 3 3 3
17 śliwka Ulena kg 3 3 3 2 1
18 śliwki Cacańska Rana kg 3,8 3,8 3,8 3,5 0,3
19 maliny 500 g 4 4 4 5,25 -1,25
20 mandarynki kg 7 8 7,5 6,5 1
21 nektarynki kg 2,5 3,6 3,05 3,05 0
22 pomarańcze kg 4,3 4,5 4,4 4,25 0,15
23 słonecznik szt. 1,8 2 1,9 1,5 0,4
24 winogrona białe kg 4 5,4 4,7 5,25 -0,55
25 winogrona ciemne kg 6,4 8,5 7,45 8 -0,55
art. spożywcze
1 chleb regionalny 0,5 kg 1,9 1,9 1,9 1,9 0
2 cukier kg 2,3 2,3 2,3 2,3 0
3 dorsz (filet mrożony) kg 23,5 24 23,75 23,75 0
4 fasola drobna Aura kg 5 6,5 5,75 5,75 0
5 fasola Jaś duży kg 13 13 13 13 0
6 fasola Jaś karłowy kg 4 5 4,5 4,5 0
7 groch łupany kg 2,4 2,6 2,5 2,45 0,05
8 jaja klasa "L"(63 g-73 g) szt. 0,35 0,4 0,38 0,38 0
9 karczek kg 11,9 12,8 12,35 12,9 -0,55
10 kiełbasa zwyczajna kg 5,9 11,03 8,47 8,52 -0,05
11 kurczak kg 6,9 7,6 7,25 6,8 0,45
12 mak kg 10 11 10,5 10,5 0
13 makrela wędzona kg 11 11,3 11,15 11,15 0
14 masło Extra 200 g 3,2 3,97 3,59 3,59 0
15 miruna ze skórą (filet) kg 15 15,8 15,4 15,4 0
16 płaty śledziowe solone kg 11,75 11,75 11,75 11,75 0
17 schab b/kości kg 12,6 15,3 13,95 13,95 0
6148503
1