Lp. Produkt Jm Cena min. Cena max. średnia cena średnia cena z poprzed-niego notowania 30.06 Różnica
warzywa
1 .roszponka 3,75 4 3,88 3,88 0
2 .rucola opakowanie 100g 3,75 4 3,88 3,88 0
3 .sałata mix opakowanie 100g 3,75 4 3,88 3,88 0
4 bakłażan kg 4 5 4,5 5,5 -1
5 bób kg 5 6 5,5 6,5 -1
6 botwina pęczek 1 1,2 1,1 1,2 -0,1
7 brokuł szt. 1,5 1,8 1,65 1,75 -0,1
8 burak czerwony młody kg 1,5 1,8 1,65 1,75 -0,1
9 cebula kg 1,5 2 1,75 1,75 0
10 cebula cukrowa kg 2,8 3 2,9 3 -0,1
11 cebula czerwona kg 2,4 2,4 2,4 2,4 0
12 cebula czerwona młoda kg 3 3 3 3,5 -0,5
13 cebula młoda kg 2 2 2 2 0
14 chrzan pęczek 1,2 1,2 1,2 1 0,2
15 cukinia kg 2 2 2 1,8 0,2
16 czosnek młody szt. 0,3 1,2 0,75 1,1 -0,35
17 fasola szparagowa żółta kg 8 8,6 8,3 8,5 -0,2
18 fasola szparagowa zielona kg 8 8 8
19 kalafior szt. 2 2 2 1,75 0,25
20 kalarepa szt. 1 1 1 1,1 -0,1
21 kapusta biała młoda szt. 1 1,4 1,2 1,2 0
22 kapusta czerwona młoda kg 1,2 1,5 1,35
23 kapusta kiszona kg 1,6 1,7 1,65 1,7 -0,05
24 kapusta kiszona młoda kg 2,4 2,4 2,4 2,2 0,2
25 kapusta pekińska kg 1,6 2 1,8 1,6 0,2
26 kapusta włoska szt. 2,5 2,5 2,5
27 koper pęczek 0,5 0,7 0,6 0,7 -0,1
28 kukurydza szt. 2,5 2,5 2,5 2,8 -0,3
29 marchew kg 2,5 2,5 2,5 2,4 0,1
30 natka z pietruszki pęczek 0,5 0,8 0,65 0,8 -0,15
31 ogórek kg 1,5 1,5 1,5 1,55 -0,05
32 ogórek gruntowy kg 1,5 3 2,25 2 0,25
33 ogórek kiszony kg 4,5 5 4,75 5 -0,25
34 ogórek małosolny kg 4,5 5 4,75 5 -0,25
35 papryka biała kg 4,8 4,8 4,8 4,5 0,3
36 papryka czerwona imp. kg 7 7,2 7,1 7,7 -0,6
37 papryka zielona kg 3 3 3 3 0
38 pietruszka kg 7,6 8 7,8 7,6 0,2
39 pietruszka młoda pęczek 1,5 2,5 2 2,15 -0,15
40 pomidor kg 2 3 2,5 2,65 -0,15
41 pomidor malinowy kg 3 5 4 3,95 0,05
42 por kg 3,2 4 3,6 3,6 0
43 por młody szt. 1,6 1,6 1,6
44 rzodkiewka pęczek 1 1 1 1 0
45 sałata szt. 0,9 1,2 1,05 1,08 -0,03
46 sałata lodowa szt. 1,6 2,5 2,05 2,1 -0,05
47 seler kg 4 4 4 4 0
48 seler młody szt. 1,5 1,5 1,5 1,4 0,1
49 seler naciowy szt. 2,7 3 2,85 2,9 -0,05
50 szczaw kg 5 5 5 5 0
51 szczypior szt. 0,6 0,8 0,7 0,7 0
52 szpinak kg 5 5 5 5 0
53 włoszczyzna młoda pęczek 2 2 2 2,5 -0,5
54 ziemniak młody kg 0,8 1 0,9 0,8 0,1
grzyby
1 boczniak kg 10 10 10 10 0
2 pieczarka kg 5 5 5 5 0
owoce
1 ananas szt. 2,7 4 3,35 4,25 -0,9
2 arbuz kg 1,2 1,6 1,4 1,75 -0,35
3 banany kg 3,9 4,5 4,2 4,15 0,05
4 borówka amerykańska 125 g 4 4 4 6 -2
5 brzoskwinia Paraguayo kg 3 5,5 4,25 5,5 -1,25
6 brzoskwinie imp. kg 3 4 3,5 3,5 0
7 cytryny kg 7 7,5 7,25 7 0,25
8 czereśnie kg 6 12 9 9,8 -0,8
9 grapefruity kg 3,6 6 4,8 6 -1,2
10 gruszki Konferencja kg 4 4 4 4,35 -0,35
11 jabłka Gloster kg 3 3 3 3 0
12 jabłka Ligol kg 3 3 3 3 0
13 jabłka Rubinstar kg 2,67 2,67 2,67
14 jabłka Sampion kg 3 3 3 3 0
15 jagody czarne kg 14 15 14,5 15 -0,5
16 kiwi kg 6 8 7 7 0
17 maliny 500 g 4 4 4
18 mandarynki kg 3 6,5 4,75 4,75 0
19 morele kg 6,5 9 7,75 8 -0,25
20 nektarynki kg 3 4,5 3,75 3,5 0,25
21 pomarańcze kg 3,2 4 3,6 3,8 -0,2
22 porzeczki czarne 500 g 1,5 2 1,75
23 truskawki kg 4 5 4,5 4,5 0
24 winogrona białe kg 9 12 10,5 11 -0,5
25 winogrona ciemne kg 11 12,2 11,6 9,55 2,05
art. spożywcze
1 chleb regionalny 0,5 kg 1,9 1,9 1,9 1,9 0
2 cukier kg 2 2,1 2,05 2,05 0
3 dorsz (filet mrożony) kg 23,5 24 23,75 23,75 0
4 fasola drobna Aura kg 6 6,5 6,25 5,75 0,5
5 fasola Jaś duży kg 13 13 13 12,5 0,5
6 fasola Jaś karłowy kg 4 5 4,5 4,8 -0,3
7 groch łupany kg 2,4 2,6 2,5 2,5 0
8 jaja klasa "L"(63 g-73 g) szt. 0,35 0,4 0,38 0,38 0
9 karczek kg 12,5 12,81 12,66 12,66 0
10 kiełbasa zwyczajna kg 5,6 11,03 8,32 8,32 0
11 kurczak kg 6,5 7,4 6,95
12 mak kg 9 11 10 10 0
13 makrela wędzona kg 11 11,3 11,15 11,15 0
14 masło Extra 200 g 2,95 3,2 3,08 3,08 0
15 miruna ze skórą (filet) kg 14,5 15,8 15,15 15,15 0
16 płaty śledziowe solone kg 10,5 11,75 11,13 11,13 0
17 schab b/kości kg 12,6 14,7 13,65 14,03 -0,38
18 szprot wędzony kg 9,5 9,5 9,5 9,5 0
7286661
1