Lp. | Produkty | jednostka miary |
cena |
1 | Burak ćwikłowy | 1kg | 080-1,00 |
2 | Brokuły ikrajowy | Szt. | 2,00 |
3 | Brukselka | 1 kg. | 2,50 |
4 | Czosnek import | 1kg | 9,00-10,00 |
5 | Czosnek krajowy młody | Szt. | 1,00 |
6 | Cebula | 1kg | 1,00 |
7 | Cebula młoda | 1 kg. | 1,80-2,00 |
8 | Cebula czerwona | 1 kg. | 1,80-2,00 |
9 | Chrzan | 1 kg. | - |
10 | Fasolka szparagowa | 1 kg. | 3,00 |
11 | Jabłka | Skrzynka 15 kg | 30,00-45,00 |
12 | Jaja | Szt. | 0,30-0,35 |
13 | Papryka zielona - krajowa | 1kg | 2,00-2,50 |
14 | Ogórek kwaszony | Op. 3 kg | 10,00-12,00 |
15 | Ogórek krajowy grunt | 1 kg | 3,00 |
16 | Pomidor-krajowy | 1kg | 3,50-4,00 |
17 | Papryka czerwona – krajowa | 1kg | 3,40 |
18 | Kapusta czerwona | 1szt. | 1,50-2,50 |
19 | Kapusta pekińska | 1kg. | 2,20-2,40 |
20 | Kapusta kwaszona młoda | 1kg | 2,00 |
21 | kalarepa | 1 szt. | 0,80-1,00 |
22 | Kapusta biała | 1 kg. | 1,50-2,20 |
23 | Koper do kwaszenia | wiązka | 0,80-1,00 |
24 | Marchew młoda | 1kg | 0,80-1,00 |
25 | Pietruszka | 1kg | 2,80 |
26 | Natka pietruszki | Pęczek | 0,60-1,00 |
27 | Por | 1szt. | 0,80-1,00 |
28 | kalafior krajowy | Szt. | 3,50-4,00 |
29 | Szpinak | 1kg | - |
30 | Sałata krajowa | Główka | 1,50 |
31 | Rzodkiewka krajowa | Pęczek | 0,80-0,90 |
32 | Ziemniaki | 1kg | 0,40-0,50 |
33 | Szczypior | Pęczek | 1,00 |
34 | Włoszczyzna młoda | Pęczek | 1,20 |
35 | Pieczarki | 1kg | 7,00 |
36 | Surówka warzywna | Op. 0,35 kg | 1,60-2,00 |
37 | Rzodkiew biała | Kg | 3,50 |
38 | Orzech laskowy | Kg | - |
39 | Rzepa czarna | 1 kg. | 1,20 |
40 | sliwka | 1 kg. | 2,00 |