Lp. | Produkty | jednostka miary |
cena |
1 | Burak ćwikłowy | 1kg | 1,00-1,20 |
2 | Brokuły ikrajowy | Szt. | - |
3 | Brukselka | 1 kg. | - |
4 | Czosnek import | 1kg | 10,00-12,00 |
5 | Czosnek krajowy młody | Szt. | 1,00-1,20 |
6 | Cebula | 1kg | - |
7 | Cebula młoda | 1 kg. | 1,62 |
8 | Cebula czerwona | 1 kg. | 3,00 |
9 | Chrzan | 1 kg. | 5,50-6,00 |
10 | Fasolka szparagowa | 1 kg. | 4,65 |
11 | Jabłka | Skrzynka 15 kg | 35,00-44,00 |
12 | Jaja | Szt. | 0,30-0,35 |
13 | Papryka zielona - import | 1kg | 10,00 |
14 | Ogórek kwaszony | Op. 3 kg | 10,00 |
15 | Ogórek krajowy szklarnia | 1 kg | 2,00 |
16 | Pomidor-krajowy | 1kg | 3,00-,3,85 |
17 | Papryka czerwona – import | 1kg | 10,00 |
18 | Kapusta czerwona | 1szt. | 2,50 |
19 | Kapusta pekińska | 1kg. | 1,50-2,00 |
20 | Kapusta kwaszona | 1kg | 1,80-2,00 |
21 | Kapusta włoska | 1 szt. | 2,50 |
22 | Kapusta młoda | 1 szt | 1,50-2,20 |
23 | Koper do kwaszenia | wiązka | 1,20 |
24 | Marchew młoda | 1kg | 1,40-1,50 |
25 | Pietruszka | 1kg | 4,50 |
26 | Natka pietruszki | Pęczek | 0,80-1,00 |
27 | Por | 1szt. | 1,20 |
28 | kalafior krajowy | Szt. | 32,50-3,50 |
29 | Szpinak | 1kg | - |
30 | Sałata krajowa | Główka | 1,20-1,50 |
31 | Rzodkiewka krajowa | Pęczek | 0,80 |
32 | Ziemniaki młode | 1kg | 0,80-1,00 |
33 | Szczypior | Pęczek | 0,80-1,00 |
34 | Włoszczyzna młoda | Pęczek | 1,40 |
35 | Pieczarki | 1kg | 6,25 |
36 | Surówka warzywna | Op. 0,35 kg | - |
37 | Rzodkiew biała | Kg | - |
38 | Orzech laskowy | Kg | - |
39 | Rzepa czarna | 1 kg. | - |
40 | truskawki | 1 kg. | - |