Ptak_Waw_CTR_2024
TSW_XV_2025

Z długą datą, bez ryzyka

24 kwietnia 2020
Z długą datą, bez ryzyka

Zakup produktów z długim okresem przydatności do spożycia zapobiega marnowaniu żywności i jest korzystne nie tylko dla odbiorcy końcowego, ale także dla właściciela sklepu, bo zatowarowanie jego punktu handlowego wiąże się wówczas z minimalnym ryzykiem straty.

Produkty długoterminowe sprawdzają się zwłaszcza teraz, w czasie pandemii, kiedy chcąc zmniejszyć ryzyko zachorowania, ograniczamy do minimum wyjścia do sklepów, decydując się coraz częściej na większe jednorazowe zakupy i robienie zapasów w domu. Produkty takie jak sery topione sprawdzają się w bieżącej sytuacji doskonale, także ze względu na wszechstronne zastosowanie w kuchni, zarówno na przysłowiowej kanapce, jak i we wiosennych sałatkach oraz jako dodatek do zup, sosów czy zapiekanek – mówi Aneta Będkowska, Marketing Manager w Sertop Sp. z o.o.   

- Sprawdzona technologia produkcji gwarantuje bezpieczeństwo zdrowotne wyrobów, a w połączeniu z właściwie dobranym rodzajem opakowania, wydłuża możliwość przechowywania wyrobów, w niektórych asortymentach nawet do 180 dni, bez potrzeby stosowania konserwantów.

 

Biuro prasowe Sertop


POWIĄZANE

Uprawa soi przy wsparciu technologii – ciekawy kierunek dla polskich rolników Ar...

Najnowsze dane GUS pokazały zaskakująco wręcz dobre dane na temat aktywności dew...

Świadczenie 500 plus, a od początku 2024 roku podwyższone do 800 plus, wypłacane...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę