Ptak_Waw_CTR_2024
TSW_XV_2025

Wiadomość

20 maja 2015
XLIII DNI PRZEMYSŁU MIĘSNEGO pt. Perspektywy wędzarnictwa w Polsce, połączone z ogłoszeniem wyników KONKURSU pt. „Produkty najwyższej jakości w przemyśle mięsnym” WIOSNA 2015.


W wiosennej edycji brało udział ok. 40 zakładów mięsnych i drobiarskich z całej Polski. Poddano ocenie blisko 140 produktów mięsnych. Wyróżnieni zostaną tylko najlepsi producenci i najwyższej jakości przetwory mięsne w Polsce. Wszystkie produkty i najlepsze zakłady będą zaprezentowane konsumentom podczas wystawy. Nagrodzone produkty będą mogły być oznakowane znakiem towarowym PRODUKT NAJWYŻSZEJ JAKOŚCI, znakiem rozpoznawalnym przez konsumentów.

 
W dniu 21 maja 2015 r. w godzinach 10.00-14.00 odbędzie się Seminarium pt. „Postęp w technologii mięsa. Nauka – Praktyce 2015”

 Po godzinie 14.00 ogłoszone będą wyniki XLIII KONKURSU „Produkty najwyższej jakości w przemyśle mięsnym” połączone z degustacją nagrodzonych produktów.

 
DNI PRZEMYSŁU MIĘSNEGO odbędą się w Warszawie przy ul. Czackiego 3/5 w Domu Technika NOT, III piętro.


POWIĄZANE

Podczas nadchodzącej 15. edycji Targów Sadownictwa i Warzywnictwa, które odbędą ...

Podczas gali wieńczącej pierwszy dzień Forum Rynku Spożywczego i Handlu uhonorow...

EIT Food już po raz siódmy organizuje warsztaty projektowania produktów żywności...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę