Ptak_Waw_CTR_2024
TSW_XV_2025

Targi mięsne w Pałacu Kultury i Nauki

21 lutego 2007

W Pałacu Kultury i Nauki w Warszawie w dniach 23 – 25 lutego gościć będą przedstawiciele branży mięsnej biorący udział w II edycji Międzynarodowych Targów ,,Mięso i Wędliny 2007’’. Głównym celem targów jest intensywna promocja polskich firm - producentów i przetwórców mięsa oraz stworzenie dla nich płaszczyzny kontaktów biznesowych.

- Dla instytucjonalnych odbiorców targów - w tym między innymi sieci handlowych, hurtowni spożywczych, firm gastronomicznych, przygotowanych zostało 10 000 imiennych zaproszeń .Udział licznych przedstawicieli administracji państwowej i organizacji samorządu gospodarczego sprawia, że prezentacja na warszawskich targach ,,Mięso i Wędliny’’ może być doskonałą okazją do zaprezentowania swojej oferty wobec osób i instytucji decydujących o kształcie polskiego rynku mięsnego – mówi Mariusz Stelmach z Biura Targów ,,Mięso i Wędliny 2007’’.

Targom towarzyszyć będzie bogaty program imprez towarzyszących, w tym szkolenia i seminaria z zakresu marketingu i promocji mięsa oraz specjalistyczna konferencja naukowa. Targi będą również doskonała okazją do spotkania z autorami popularnych książek kucharskich i ekspertami z dziedziny przygotowywania i eleganckiego podawania dań i potraw.


POWIĄZANE

Podczas nadchodzącej 15. edycji Targów Sadownictwa i Warzywnictwa, które odbędą ...

Podczas gali wieńczącej pierwszy dzień Forum Rynku Spożywczego i Handlu uhonorow...

EIT Food już po raz siódmy organizuje warsztaty projektowania produktów żywności...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę