aaaaaaaaaaaJOHN_DEERE1

System HACCP w Polsce - zasady systemu

10 września 2003

Centrum Prasowe
Polskiej Agencji Informacji i Inwestycji Zagranicznych S.A.

zaprasza na konferencje prasowa
Glownego Inspektoratu Sanitarnego
"System HACCP w Polsce- zasady systemu"

ktora odbedzie sie w piatek, 12 wrzesnia br. o godz. 13.00
w siedzibie Centrum Prasowego
Polskiej Agencji Informacji i Inwestycji Zagranicznych S.A.,
przy ul. Bagatela 12 w Warszawie.

W spotkaniu udzial wezma:

  1. Andrzej Trybusz - Glowny Inspektor Sanitarny
  2. Maria Suchowiak - Dyrektor Departamentu Higieny Zywnosci, Zywienia i Przedmiotow Uzytku
  3. dr Halina Turlejska - ekspert ds. HACCP z Instytutu Zywnosci i Zywienia w Warszawie

Tematyka konferencji:

  1. Co to jest system HACCP - (Hazard Analysis and Critical Control Point, czyli analiza zagrozen i krytyczny punkt kontrolny), ktory potrzebny bedzie polskim firmom branzy spozywczej po przystapieniu do Unii Europejskiej.
  2. Omowienie zakresu, w jakim system bedzie dotyczyl polskich przedsiebiorcow.
  3. Glowne zasady systemu HACCP.
  4. Podstawy prawne dotyczace systemu HACCP w Unii Europejskiej i w Polsce.
  5. Zasady funkcjonowania HACCP w malych firmach.
  6. Praktyczne aspekty wprowadzania systemu HACCAP na przykladzie malych firm.


D Y R E K T O R
Departamentu Informacji

Piotr Zbikowski

Prosimy o potwierdzenie uczestnictwa:
Centrum Prasowe PAIiIZ,
tel. 827-94-29, 625-06-04.


POWIĄZANE

Minister rolnictwa i rozwoju wsi Czesław Siekierski oraz podsekretarz stanu Adam...

Najlepsze praktyki  Jak informuje Główny Urząd Statystyczny w okresie od styczni...

Grad medali, pewniaki i zaskoczenia. Rozstrzygnięto konkurs WINOPL Dwa konkursow...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę