Ptak_Waw_CTR_2024
TSW_XV_2025

Promocja polskiego mięsa w Warszawie

25 lutego 2008
W dniach 22 - 23 lutego w s Pałacu Kultury i Nauki w Warszawie odbyła się III już edycja targów ,,Mięso i Wędliny 2008’’ Uroczystego otwarcia Targów dokonał Jarosław Kalinowski . wicemarszałek Sejmu RP. Goście , którzy w tych dniach zdecydowali się odwiedzić Pałac Kultury i Nauki mogli spróbować wysokiej jakości polskich mięs i przetworów.
Targi  stanowiły  również doskonała okazją do spotkania z autorami popularnych książek kucharskich i ekspertami z dziedziny przygotowywania i eleganckiego podawania dań i potraw.

       
       
       


Targi ,,Mięso i Wędliny’’ to jedyna w Polsce impreza promocyjna dedykowana w całości przemysłowi mięsnemu. Celem targów jest  bowiem promocja wysokiej jakości polskiego mięsa i zapewnienie firmom wzrostu sprzedaży.



POWIĄZANE

Podczas nadchodzącej 15. edycji Targów Sadownictwa i Warzywnictwa, które odbędą ...

Podczas gali wieńczącej pierwszy dzień Forum Rynku Spożywczego i Handlu uhonorow...

EIT Food już po raz siódmy organizuje warsztaty projektowania produktów żywności...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę