W hotelu Sheraton w Warszawie pod egidą miesięcznika „Food Service” 23 stycznia 2014 roku odbędzie się konferencja „Czas na zmiany – czyli oryginalność i świeżość w promowaniu gastronomii”.
Będzie to pierwsze tak prestiżowe spotkanie liderów opinii branży gastronomicznej w Polsce. Do poprowadzenia wykładów oraz udziału w panelach dyskusyjnych zaproszenie przyjęli m.in.: Adam Chrząstowski, szef kuchni restauracji Ancora; Marta Gessler, właścicielka restauracji Qchnia Artystyczna; Agnieszka Kręglicka, współwłaścicielka Kręgliccy – Restauracje i Catering; Ola Lazar, założycielka Gastronauci.pl; Joanna Ochniak, Women in WACS.
Konferencja skierowana jest do właścicieli restauracji i hoteli, managerów, szefów kuchni, specjalistów ds. marketingu gastronomicznego, przedstawicieli producentów i dostawców branży HoReCa oraz przedstawicieli mediów związanych z tematyką kulinarną, dziennikarzy i blogerów.
Organizatorem konferencji jest VFP Communications, wydawca miesięczników:
„Food Service”, „Handel”, „Media & Marketing Polska” oraz dostawca informacji online.