Ptak_Waw_CTR_2024
TSW_XV_2025

Dni Pyrlandii

5 września 2005

Z gzikiem, szynką, zasmażane i gotowane - jednym słowem ziemniaki na tysiąc sposobów. Do tego szare kluchy, ślepe ryby i pierogi - tego wszystkiego można było skosztować na III Dniach Pyrlandii w Poznaniu.

Pyrlandczycy już przyzwyczaili się do swojego święta. Chętnie przychodzą na Łęki, bo jak mówią to doskonała okazja nie tylko do zabawy, ale i do dobrego jedzenia.

Smakowite Dnii Pyrlandii już na stałe wpisały się w kalendaż poznańskich imprez. Tegoroczne zorganizowano pod hasłem Wielkopolanie Wielkopolsce.


POWIĄZANE

Podczas nadchodzącej 15. edycji Targów Sadownictwa i Warzywnictwa, które odbędą ...

Podczas gali wieńczącej pierwszy dzień Forum Rynku Spożywczego i Handlu uhonorow...

EIT Food już po raz siódmy organizuje warsztaty projektowania produktów żywności...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę