A_BIO_AGRO_950

Sertop – truskawkowe koreczki

18 czerwca 2021
Sertop – truskawkowe koreczki

Składniki:

 

• Opakowanie serka śmietankowego SERTOP
• Truskawki
• Drewniane patyczki

 

Przygotowanie:

Serek kroimy w kosteczkę, truskawki kroimy na dwie części i układamy na porcjach serka. Wbijamy patyczki i gotowe! To, jak podamy koreczki zależy wyłącznie od naszej inwencji.  Zaserwowane na drewnianej desce wyglądają niezwykle apetycznie!

Więcej przepisów na www.sertop.com.pl i www.serkiwkuchni.pl

 

Biuro prasowe Sertop


POWIĄZANE

Małgorzata Bojańczyk, Dyrektor Generalna Polskiego Stowarzyszenia Ochrony Roślin...

W Światowy Dzień Gleby doceniamy ten żywy ekosystem, który wspiera i chroni nasz...

Nowe badanie PAN Europe (Pesticide Action Network) ujawnia wysoki poziom toksycz...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)Pracuj.pl
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę