Ptak_Waw_CTR_2024
TSW_XV_2025

SERTOP – Regularne posiłki to podstawa

15 lutego 2019
SERTOP – Regularne posiłki to podstawa

Tyski producent serków topionych zachęca do zwrócenia większej uwagi na jakość spożywanych posiłków. - Chcąc zachować zdrowie i szczupłą sylwetkę warto poświęcić parę chwil na organizację domowej kuchni Aneta Będkowska, Marketing Manager w Sertop Sp. z o.o.

- Bo nadmiar pracy, nauki i innych obowiązków nie powinien przysłonić nam naszych priorytetów, w tym dbania o własne zdrowie. Zwłaszcza, że na rynku jest mnóstwo produktów, których przygotowanie zajmuje przysłowiowe „5 minut" i z których możemy wyczarować wartościowe, pełne witamin i minerałów, pyszne dania, dostarczające naszym organizmom wszystkiego, co najlepsze.

Jednym z takich produktów są kasze, do których wystarczy dodać domowy hummus lub pesto i wkroić kawałki topionego serka. Innym, godnym polecenia posiłkiem są gotowane na parze warzywa, których smak możemy podkręcić serowym sosem z dodatkiem aromatycznych przypraw. W chłodne dni idealnym posiłkiem będą także zupy – kremy z dodatkiem serka topionego, przygotowane na bazie domowego bulionu i ugotowanych oraz zblendowanych, ulubionych warzyw.

Idealnym uzupełnieniem naszej diety będą także sałatki z świeżych warzyw, z serowym sosem lub kawałkami serka, pokrojonego w kostkę.

 

Biuro prasowe Sertop Sp. z o.o.


POWIĄZANE

Traktor blokujący ruch drogowy w Brukseli/ Fot. Bogdan Hoyaux [© European Union ...

Dla certyfikowanych ukraińskich producentów rolnych zajmujących się produkcją ek...

Zgodnie z wynikami trzech kwartałów 2024 r. rumuński port Konstanca zmniejszył o...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę