A_BIO_AGRO_950

Sertop - Przedświąteczne przygotowania

25 listopada 2021
Sertop - Przedświąteczne przygotowania

Ostatnimi laty świąteczny asortyment pojawia się w sklepach już w pierwszych dniach listopada. Trend ten widoczny jest także w branży spożywczej i inicjowany jest przez samych konsumentów, przygotowujących się z wyprzedzeniem do rodzinnych, świątecznych spotkań.

Chcąc sprostać potrzebom/wymaganiom rynku warto już teraz zatowarować sklep typowo świątecznymi produktami. Które z produktów tyskiego producenta serków topionych generują w tym czasie największą sprzedaż? Z pewnością serek topiony z dodatkiem borowików, wykorzystywany do przygotowywania zupy grzybowej oraz aromatycznych sosów do świątecznych mięs – mówi Aneta Będkowska, Marketing Manager w Sertop Sp. z o.o.

– Na drugim miejscu pod kątem popularności plasuje się Złoty Ementaler, nasz kultowy produkt oraz serki o neutralnych smakach takie jak Gouda, Tylżycki i Edam. To właśnie te produkty warto mieć już teraz na sklepowych półkach.

 

Biuro prasowe Sertop


POWIĄZANE

Rosnące zainteresowanie konsumentów produktami bio oraz potrzeba zrównoważonego ...

Polscy sadownicy i konsumenci pod presją kolejnych podwyżek. Apel KUPS do posłów...

Współczesny rynek suplementów diety rozwija się w błyskawicznym tempie. Konsumen...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)Pracuj.pl
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę