A_BIO_AGRO_950

Sertop – Posiłek w podróży

31 lipca 2019
Sertop – Posiłek w podróży

Wakacje to czas rodzinnych wycieczek i wyjazdów, których nieodłącznym elementem jest także posiłek. Co zabrać ze sobą w podróż, żeby nie być głodnym? – Najlepszą opcją są tradycyjne kanapki, zrobione z dobrej jakości pieczywa i serka topionego, który wytrzyma niewielkie zmiany temperatury – mówi Aneta Będkowska Marketing Manager w Sertop Sp. z o.o.

– Z dużą ilością sałaty i świeżych warzyw taka kanapka może stanowić pełnowartościowy posiłek, nie tylko gaszący nasz głód, ale także dostarczający niezbędnych dla zdrowia witamin i składników mineralnych oraz białka, tak potrzebnych dla naszego organizmu.

A co, jeśli kanapek nie lubimy? Ich doskonałą alternatywą mogą być warzywne sałatki lub kasze, które odpowiednio doprawione zaspokoją także nasze kulinarne podniebienie. Aby przetrwały w podróży warto przechowywać je w torbie termalnej z dodatkiem lodowego wkładu, który zapobiegnie ich zepsuciu. Zarówno do sałatek, jak i kasz także możemy dodać pokrojony w kostkę serek topiony, który wzbogaci ich smak i nada całości oryginalny charakter.

 

Biuro prasowe Sertop


POWIĄZANE

Pan Grzeogorza Jedamski, rolnik emeryt od kilku lat zabiego o sprawiedliwą wysok...

Chaber bławatek (Centaurea cyanus L.), nazywany potocznie bławatkiem, to jeden z...

Amerykańska Agencja ds. Żywności i Leków (FDA) oraz Centrum Kontroli i Prewencji...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)Pracuj.pl
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę