A_BIO_AGRO_950

Sertop – pasta z chrzanem

9 marca 2021
Sertop – pasta z chrzanem

Składniki

 

 

  • 1 kostka 100g sera topionego Złoty Ementaler lub Tylżycki

  • 1 łyżeczka tartego chrzanu

  • 2 jajka

  • sól pieprz

 


Sposób przygotowania


Jajka pokrój w kostkę lub zetrzyj na tarce o średnich oczkach. Wymieszaj z serkiem topionym i chrzanem. Dopraw do smaku solą i pieprzem.

 

Więcej przepisów na www.serkiwkuchni.pl




Biuro prasowe Sertop


POWIĄZANE

Rosnące zainteresowanie konsumentów produktami bio oraz potrzeba zrównoważonego ...

Polscy sadownicy i konsumenci pod presją kolejnych podwyżek. Apel KUPS do posłów...

Współczesny rynek suplementów diety rozwija się w błyskawicznym tempie. Konsumen...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)Pracuj.pl
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę