A_BIO_AGRO_950

Sertop – Niecodzienne zastosowanie

17 grudnia 2019
Sertop – Niecodzienne zastosowanie

Czy z serka topionego można zrobić polewę do ciast i pierniczków? Okazuje się, że tak.

– Serowe polewy gospodynie wykorzystywały w swoich kuchniach jeszcze za czasów PRL-u, kiedy na rynku pojawiły się pierwsze serki topione.

Pomimo upływu lat i większej, niż wówczas dostępności produktów w dalszym ciągu są one obowiązkowym dodatkiem do wielu, domowych wypieków, głównie dlatego, że ich przygotowanie jest bardzo proste: wystarczy dodać masło, odrobinę cukru, ulubione dodatki, całość podgrzać i gotowe!

 

 

Biuro prasowe / Aneta Będkowska Marketing Manager Sertop


POWIĄZANE

Rosnące zainteresowanie konsumentów produktami bio oraz potrzeba zrównoważonego ...

Polscy sadownicy i konsumenci pod presją kolejnych podwyżek. Apel KUPS do posłów...

Współczesny rynek suplementów diety rozwija się w błyskawicznym tempie. Konsumen...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)Pracuj.pl
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę