A_BIO_AGRO_950

Sertop - Czas na zimowe smaki

30 listopada 2017
Sertop - Czas na zimowe smaki

Polacy są tradycjonalistami i nawet zimą, wybierają znane sobie smaki.

Serki topione z czosnkiem, szynką, grzybami, słonecznikiem czy dodatkiem kolorowego pieprzu, a także te, wytwarzane na bazie tradycyjnych serów (Gouda, Edam, Tylżycki) to produkty, które najlepiej rotują w okresie jesienno-zimowym.

To właśnie na nie warto postawić w tym okresie, chcąc zapewnić sobie dobrą rotację na sklepowej półce.

 

Biuro prasowe Sertop


POWIĄZANE

Amerykańska Agencja ds. Żywności i Leków (FDA) oraz Centrum Kontroli i Prewencji...

„Nie żądamy przywilejów. Domagamy się prawa do pracy, do rozwoju, do stabilności...

Wiosna to nie tylko czas na przygotowania do sezonu turystycznego, ale też dosko...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)Pracuj.pl
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę