A_BIO_AGRO_950

Serki topione – karnawałowym „must have”

1 lutego 2019
Serki topione – karnawałowym „must have”

Serki topione dają nieograniczone możliwości kulinarne i doskonale sprawdzają się w karnawałowych potrawach, ponieważ po ich dodaniu do zwykłej zupy lub jednogarnkowego dania, potrawy zyskują niesamowity smak i delikatność - mówi Aneta Będkowska Marketing Manager w Sertop Sp. z o.o.

- Do czego jeszcze można wykorzystać serki podczas karnawału? Z pewnością do sałatek oraz domowych dipów i sosów doskonale komponujących się z nachosami lub surowymi warzywami - mówi Aneta Będkowska – Podsumowując: kostka serka topionego w lodówce pozwala nam w błyskawiczny sposób przygotować „coś extra”!

Także w przypadku niespodziewanych gości, kiedy teoretycznie nic w kuchni nie mamy, a lodówka jest praktycznie pusta. Bo serki w połączeniu ze wspomnianymi warzywami np. surową marchewką i selerem naciowym lub zwykłymi krakersami mogą być doskonałą  i szybką w przygotowaniu przekąską.

 

Biuro prasowe Sertop


POWIĄZANE

Pan Grzeogorza Jedamski, rolnik emeryt od kilku lat zabiego o sprawiedliwą wysok...

Chaber bławatek (Centaurea cyanus L.), nazywany potocznie bławatkiem, to jeden z...

Amerykańska Agencja ds. Żywności i Leków (FDA) oraz Centrum Kontroli i Prewencji...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)Pracuj.pl
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę