biogaz_09_2025
biogaz, biometan, biopaliwa_ptak 2025

PRZEPIS: Francuskie tosty z jajecznicą i Bruschetta pomidory + zioła OLE!

7 stycznia 2022
PRZEPIS: Francuskie tosty z jajecznicą i Bruschetta pomidory + zioła OLE!
Newseria Lifestyle

Składniki:

 

  • 2 kromki chleba tostowego
  • 5 jajek
  • 40 ml mleka
  • sól, pieprz
  • ½ łyżeczka ulubionych suszonych ziół
  • masło
  • 1/3 słoika Bruschetta pomidory + zioła OLE!
  • koperek

 

W głębokim talerzu roztrzepujemy widelcem jajka z mlekiem. Dodajemy sól, pieprz i zioła. Na patelni rozgrzewamy łyżkę masła. W tym czasie tosty moczymy w mleku z jajkiem i smażymy na rozgrzanym tłuszczu na złoty kolor. W tym czasie, oddzielnie na maśle przygotowujemy jajecznicę. Dodajemy do niej Bruschetta pomidory + zioła OLE!. Przekładamy na gorące tosty. Posypujemy koperkiem.

 

Newseria Lifestyle


POWIĄZANE

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi zaproponowało przedłużenie terminu na uzysk...

Ponad 140 tysięcy złotych – o taką kwotę dolnośląski oddział ARiMR obniżył dotac...

ROLNICTWO W OBLICZU WIELKIEGO KRYZYSU – PILNE APEL ŚRODOWISK BRANŻOWYCH DO WŁADZ...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)Pracuj.pl
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę