A_BIO_AGRO_950

PRZEPIS: Francuskie tosty z jajecznicą i Bruschetta pomidory + zioła OLE!

7 stycznia 2022
PRZEPIS: Francuskie tosty z jajecznicą i Bruschetta pomidory + zioła OLE!
Newseria Lifestyle

Składniki:

 

  • 2 kromki chleba tostowego
  • 5 jajek
  • 40 ml mleka
  • sól, pieprz
  • ½ łyżeczka ulubionych suszonych ziół
  • masło
  • 1/3 słoika Bruschetta pomidory + zioła OLE!
  • koperek

 

W głębokim talerzu roztrzepujemy widelcem jajka z mlekiem. Dodajemy sól, pieprz i zioła. Na patelni rozgrzewamy łyżkę masła. W tym czasie tosty moczymy w mleku z jajkiem i smażymy na rozgrzanym tłuszczu na złoty kolor. W tym czasie, oddzielnie na maśle przygotowujemy jajecznicę. Dodajemy do niej Bruschetta pomidory + zioła OLE!. Przekładamy na gorące tosty. Posypujemy koperkiem.

 

Newseria Lifestyle


POWIĄZANE

Rosnąca presja zmian klimatycznych oraz potrzeba ograniczenia stosowania chemii ...

Fumigacja zboża to jedna z kluczowych metod ochrony przed szkodnikami i pleśniam...

Jak pogodzić rosnącą presję regulacyjną, malejącą liczbę substancji czynnych, oc...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)Pracuj.pl
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę