MERCOSUR1
TSW_XV_2025

Ogólnopolski Informator Drobiarski numer 6/2011

2 czerwca 2011
                                                                                     Do lata, do lata, do lata
                                                                                      Piechotą będę szła (…)



Szanowni Państwo,

Zima z humorami i wiosna o zmiennych nastrojach już za nami. Teraz piękny miesiąc czerwiec kusi zapachem lata, smakiem truskawek i krągłością soczystych czereśni, zaprasza na spacery w promieniach słońca i wycieczki rowerowe po bezdrożach miast i wsi…

A w ramach łączenia przyjemnego z pożytecznym polecam lekturę niniejszego wydania, w którym autorzy artykułów serwują niezwykle atrakcyjne kąski informacyjne: prof. S. Wężyk porównuje różne systemy produkcji drobiarskiej, dr inż. K. Połtowicz wprowadza w temat biobezpieczeństwa fermy, omawiając proces dezynfekcji, a o kurzym jaja w nieco innym kontekście opowiadają dr inż. R. Gilewski i prof. Wężyk. Nie można tego przegapić!   





                                                                         Magdalena Walczuk










POWIĄZANE

Faktograf i IPI uruchamiają zasób dla dziennikarzy, opracowany po 18 miesiącach ...

Praca dla opiekunek w Niemczech to nie tylko źródło dochodu, ale także możliwość...

Każda firma z sektora rolniczego wie, jak trudno jest walczyć o uwagę klientów, ...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)Pracuj.pl
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę