Wydawnictwo:
Wydawnictwo ELAMED Rok wydania: 2004 ISSN:
1643-7306
W numerze:
15 lat w branży
chłodniczej Ale się dzieje -
cd. Moda na tradycję To, co najlepsze Polagra-Food 2004 - targi nowości Na
Forum Królowa europejskich
stołów
Paniery niezbędne w produkcji mięsnej Inspekcja sanitarna Wygoda spożycia Bukiet
smakowy
Skuteczne
magazynowanie Nowe wyzwania Nie tylko chwyt Wytyczne
dyrektywy 94/62/EEC Na
tropie Dobry projekt to połowa
sukcesu
Zadowoleni
klienci Jakość produktów
wakowanych Mobilne mięso Oprogramowanie branżowe - cz. VII Klucz do sukcesu Czas to
pieniądz Glasbord - panele ścienne i
sufitowe Outsourcing
logistyczny Alternatywna droga - cz.
II
Rozmrażanie
mięsa Wymienniki ciepła Umowa ATP Komfortowe
ciepło Gaz do dechy Cenny chłód Klient -
trudny partner?
Pralnia w zakładzie
mięsnym Ekologia „na
czasie” Najnowsza broń do walki z mikrobami
Mikrobiologiczna kontrola środowiska
produkcyjnego Przegrody budowlane - cz. II
Ukryte zagrożenie Zamaskowany Gdy ręka
rękę myje
BARTEK - wiodący zakład mięsny w
Polsce
ISO 9001 - cz.
V Mielone, pod warunkiem - cz.
I Fundusze europejskie
Akademia
sprzedaży Jakość i
bezpieczeństwo Aktualności z
branży