Magazyn Przemysłu Mięsnego 6 listopad – grudzień 2003
25 lutego 2004
Wydawnictwo: Wydawnictwo ELAMED Rok
wydania: 2003 ISSN: 1643-7306
W numerze:
Nastroje na rynku Maria Kwiecińska Na
Forum FleiFa Oznakowanie – od zważenia do wysłania Małgorzata
Mazurkiewicz
Szybki posiłek Karol
Rybak
Opakowania i odpady oraz ich recykling Anna
Krzemień
Nowoczesne aspekty produkcji – cz. I Jerzy
Wajdzik Wiórki to podstawa Piotr Andrzej
Pawłowski CGM firmy Sydel – urządzenia do badania
mięsności Paweł Komender Powtarzalność i
bezpieczeństwo Piotr Andrzej Pawłowski Bezpieczne
światło Paulina Witkowska Transport – ważna gałąź
gospodarki Dawid Banecki Raz
kozie... Ryszard Bryła Z separacji
miękkiej Mariusz S. Kubiak
O komorach chłodniczych Czy i jak? Czystość i higiena
instalacji chłodniczych i klimatyzacyjnych
HACCP dla wszystkich Michał
Kundzicz Zarobić na HACCP Piotr Andrzej
Pawłowski Zarządzanie jakością Krzysztof
Jankowski
Hale sprzedażowe Tadeusz Kulas, Roman
Barzdo Pomieszczenia socjalne Michał
Kundzicz Zagrożenia fizyczne w przetwórstwie
mięsnym Michał Banach Bezpieczeństwo przede
wszystkim Zbigniew Wiankowski Zadbaj o
prestiż Badania żywności Anna Abramczyk
Dzieci – nasza przyszłość Danuta
Dawidowska Sztuka etykietowania
Wielka gala u Kawalera Po Polagrze i Taropaku Aktualności z
branży