Wydawnictwo: Wydawnictwo
ELAMED Rok wydania: 2004 ISSN:
1643-7306
W numerze:
Identyfikacja firmy Kinga
Religa Kwadratowy czy okrągły? Jak
dopłacają? Antoni Morawiec Doceńmy
baraninę Agnieszka Nowakowska
Wielkie grillowani Cała prawda o
dodatkach Józef Bemer
Inteligentne opakowanie Laura
Wojtas
50 groszy „w plecy” mgr inż. Piotr
Andrzej Pawłowski Najlepiej wędzone mgr inż.
Piotr Andrzej Pawłowski Oprogramowanie branżowe - cz.
III Nowoczesne aspekty produkcji - cz.
IV Jerzy Wajdzik
Nowa technologia wychładzania Sławomir
Gawor, Tomasz Oleksiak Istota chłodnictwa mgr
inż. Piotr Andrzej Pawłowski WIGMORS - o chłodzeniu wiemy
wszystko Składowanie i
magazynowanie Michał Banach Lód i
śnieg Karol Rybak Automatyzacja w
chłodnictwie Urszula Żabińska Zamrażanie
żywności Krzysztof Jankowski
System HACCP a norma ISO
9001 Wymagania rynku szwajcarskiego Artur
Dominiak ISO 9001 - cz. I Michał Kundzicz International Food Standard - cz. I Michał
Kundzicz
Mycie i dezynfekcja - cz. II Michał
Kundzicz Ocena mięsa Jerzy Bogucki
Akademia sprzedaży Aleksandra Wawerla
Z klientem na „Ty” Tradycyjne wyroby
w masarni w Mostach Bogdan Nowak Równanie w
górę Ryszard Bryła Trzydniowe targi
mięsne Jacek Witczak Aktualności z
branży