MERCOSUR1
TSW_XV_2025

Magazyn Przemysłu Mięsnego 4 kwiecień 2004

23 sierpnia 2004

Wydawnictwo: Wydawnictwo ELAMED
Rok wydania: 2004
ISSN: 1643-7306

W numerze:


  • Identyfikacja firmy
    Kinga Religa
    Kwadratowy czy okrągły?
    Jak dopłacają?
    Antoni Morawiec
    Doceńmy baraninę
    Agnieszka Nowakowska


  • Wielkie grillowani
    Cała prawda o dodatkach
    Józef Bemer


  • Inteligentne opakowanie
    Laura Wojtas


  • 50 groszy „w plecy”
    mgr inż. Piotr Andrzej Pawłowski
    Najlepiej wędzone
    mgr inż. Piotr Andrzej Pawłowski
    Oprogramowanie branżowe - cz. III
    Nowoczesne aspekty produkcji - cz. IV
    Jerzy Wajdzik


  • Nowa technologia wychładzania
    Sławomir Gawor, Tomasz Oleksiak
    Istota chłodnictwa
    mgr inż. Piotr Andrzej Pawłowski
    WIGMORS - o chłodzeniu wiemy wszystko
    Składowanie i magazynowanie
    Michał Banach
    Lód i śnieg
    Karol Rybak
    Automatyzacja w chłodnictwie
    Urszula Żabińska
    Zamrażanie żywności
    Krzysztof Jankowski


  • System HACCP a norma ISO 9001
    Wymagania rynku szwajcarskiego
    Artur Dominiak
    ISO 9001 - cz. I
    Michał Kundzicz
    International Food Standard - cz. I
    Michał Kundzicz


  • Mycie i dezynfekcja - cz. II
    Michał Kundzicz
    Ocena mięsa
    Jerzy Bogucki


  • Akademia sprzedaży
    Aleksandra Wawerla


  • Z klientem na „Ty”
    Tradycyjne wyroby w masarni w Mostach
    Bogdan Nowak
    Równanie w górę
    Ryszard Bryła
    Trzydniowe targi mięsne
    Jacek Witczak
    Aktualności z branży

Adres redakcji:
Al.Rozdzienskiego 188
40-203 Katowice
tel. (0-32) 258 03 61
fax. (0-32) 203 93 56
e-mail: mpm@elamed.com.pl
Internet: www.elamed.com.pl


POWIĄZANE

Faktograf i IPI uruchamiają zasób dla dziennikarzy, opracowany po 18 miesiącach ...

Praca dla opiekunek w Niemczech to nie tylko źródło dochodu, ale także możliwość...

Każda firma z sektora rolniczego wie, jak trudno jest walczyć o uwagę klientów, ...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)Pracuj.pl
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę