aaaaaaaaaaaJOHN_DEERE1

Magazyn Przemysłu Mięsnego 3 marzec 2004

23 marca 2004
Wydawnictwo: Wydawnictwo ELAMED
Rok wydania: 2004
ISSN: 1643-7306

  •  
    Nasze specjaly
    Antoni Morawiec
    Zarzadzanie bezpieczenstwem pracy
    Ryszard Bryla


  • Sojowe czy zwierzece?
    mgr inz. Piotr Andrzej Pawlowski


  • Jak widza, tak kupuja
    Laura Wojtas


  • Detektory metali
    Michal Banach
    Oprogramowanie branzowe cz. III
    Glasboard – na sciany i sufity

    Procedury tranzytowe
    Dawid Banecki
    Nowoczesne aspekty produkcji – cz. III
    Jerzy Wajdzik


  • Wentylatory
    Stanislaw Kos
    Schladzanie i mrozenie
    Grzegorz Pawlonka
    Inwestycja jakich wiele
    mgr inz. Jerzy Oberg


  • System HACCP a wymagania prawne
    Katarzyna Mokrosinska
    EN ISO 9001:2000
    Krzysztof Jankowski
    64/433/EEC
    Michal Kundzicz
    Innowacyjnosc w przemysle miesnym
    mgr inz. Piotr Andrzej Pawlowski


  • Bakterie chorobotwórcze
    Krystyna Pappelbaum, Lukasz Korybalski
    Laboratorium zakladowe
    Michal Kundzicz
    Niezalezne laboratoria badania jakosci
    Mycie i dezynfekcja
    Michal Kundzicz


  • Akademia sprzedazy
    Aleksandra Wawerla
    U sasiadów
    Maria Kwiecinska


  • Konferencja w Licheniu
    Beata Sitarz, Patrycja Palion
    SALIMA 2004
    Lidia Malisz

Adres redakcji:
Al.Rozdzienskiego 188
40-203 Katowice
tel.(0-32) 258 03 61
fax.(0-32) 203 93 56
e-mail: mpm@elamed.com.pl
Internet: www.elamed.com.pl


POWIĄZANE

Praca dla opiekunek w Niemczech to nie tylko źródło dochodu, ale także możliwość...

Każda firma z sektora rolniczego wie, jak trudno jest walczyć o uwagę klientów, ...

We wtorek posłowie z Komisji Wolności Obywatelskich wraz z ekspertami i zaintere...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę