aaaaaaaaaaaJOHN_DEERE1

Magazyn Przemysłu Mięsnego 10/2004

28 października 2004

Wydawnictwo: Wydawnictwo ELAMED
Rok wydania:
2004
ISSN:
1643-7306


  • Aktualna sytuacja na rynku mięsa w Polsce
    Ale się dzieje
    Ogólnopolskie Dni Wędliniarstwa
    Wielka gala nowości


  • Mniej niż 5000 p.p.m.
    Zapraszamy na naszą stronę internetową


  • Taropak 2004
    „Trio świeżości” w Dusseldorfie


  • Bukiet smakowy
    Pamiętajmy o ergonomii
    Oprogramowanie branżowe
    Alternatywna droga cz. III


  • Wentylacja – przyjemny chłodek
    Zamrażane i rozmrażane
    Transport chłodniczy – ważne ogniwo?

  •  
    Jakość naszą siłą
    Woda jako dodatek
    Przegrody budowlane – cz. III

  •  
    Unijne środki dla branży mięsnej
    ISO 9001 – Infrastruktura
    FOODtechexpo 2004
    Mielone pod warunkiem

  •  
    Akademia sprzedaży
    Prowadzenie negocjacji – cz.I


  • 10 – lecie Forum
    I już po Polagrze

Adres redakcji:
Al.Rozdzienskiego 188
40-203 Katowice
tel. (0-32) 258 03 61
fax. (0-32) 203 93 56
e-mail: mpm@elamed.com.pl
Internet: www.elamed.com.pl


POWIĄZANE

Praca dla opiekunek w Niemczech to nie tylko źródło dochodu, ale także możliwość...

Każda firma z sektora rolniczego wie, jak trudno jest walczyć o uwagę klientów, ...

We wtorek posłowie z Komisji Wolności Obywatelskich wraz z ekspertami i zaintere...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę