Ptak_Waw_CTR_2024
TSW_XV_2025

Kiszonki - podstawa żywienia bydła

14 sierpnia 2007
 Najnowszy suplement miesięcznika Hodowca Bydła. Powstał przy współpracy z Katedrą Hodowli Bydła i Produkcji Mleka UWM w Olsztynie. Zawiera informacje na temat hodowli bydła mięsnego, rozwoju rynku tzw. kulinarnej wołowiny w Polsce. Producenci bydła rzeźnego znajdą w nim wszystkie niezbędne materiały na temat żywienia, utrzymania, organizacji wypasu, rozrodu, źródeł pozyskiwania wołowiny, chorób bydła opasowego, itd.

Autorzy suplementu: Marek Wroński, Stanisław Wajda, Marek Cichocki, Janina Pogorzelska, Zenon Nogalski, Jolanta Oprządek, Artur Oprządek, Jerzy Żółkowski, Dariusz Manikowski, Renata Klebaniuk, Eugeniusz R. Grela, Edyta Kowalczuk, Zofia Wielgosz-Groth, Krzysztof Bilik, Zenon Choroszy, Marek Gaworski, Jan Kryszak, Tomasz Pirus, Marian Kropiwnicki, Jan Miciński, Jerzy Denaburski, Celestyna Cichocka.

Objętość: 108 str.
Format: 202 x 290 mm
Cena: 12,00 zł

POWIĄZANE

Faktograf i IPI uruchamiają zasób dla dziennikarzy, opracowany po 18 miesiącach ...

Praca dla opiekunek w Niemczech to nie tylko źródło dochodu, ale także możliwość...

Każda firma z sektora rolniczego wie, jak trudno jest walczyć o uwagę klientów, ...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę