Już 30 września w Poznaniu rozpocznie się największe wydarzenie kierowane do branży spożywczej i sektora Horeca. Zwiedzający będą mogli zapoznać się nie tylko z nowościami rynkowymi, ale także wziąć udział w spotkaniach z ekspertami.
W programie wydarzeń targów POLAGRA FOOD między innymi szkolenie, na którym omówione zostaną trendy konsumenckie i ich wpływ na półkę sprzedażową.
Rola konsumenta w kształtowaniu półki sprzedażowej jest bezsprzeczna - każdy producent walczy o uwagę klientów oraz ich lojalność. Dzisiejszy konsument jest świadomy i coraz lepiej wyedukowany, a preferencje związane ze zdrowym odżywianiem w widoczny sposób wpływają na półkę sklepową. Jakie trendy zarysowują się najsilniej? Jak kształtują się potrzeby konsumentów? Na te pytania odpowie ekspertka z Umbrella Group Marketing. Nie zabraknie informacji na temat tego jakie tendencje oddziałują na producentów z branży spożywczej
i dlaczego nie powinni ich przeoczyć oraz wiedzy co wpływa na dystrybucję
z branży spożywczej.
Szkolenie odbędzie się 30 września w strefie szkoleniowej w pawilonie 3 na Międzynarodowych Targach Poznańskich.
Wstęp jest bezpłatny, ale wymagana jest wcześniejsza rejestracja z uwagi na ograniczoną liczbę miejsc Więcej informacji o szkoleniu oraz rejestracja uczestników TUTAJ.
Warto także pamiętać, że w tym roku targom POLAGRA FOOD towarzyszą tradycyjnie targi POLAGRA TECH i POLAGRA GASTRO / INVEST HOTEL oraz Międzynarodowe Targi Techniki Pakowania i Etykietowania TAROPAK.
Na wszystkie wydarzenia obowiązuje jeden bilet!