1. Sprzęt ciężki dla HoReCa
WYRÓŻNIENIE : WINTERHALTER GASTRONOM POLSKA SP. Z O.O.
Za SYSTEM CONNECTED WASH W ZMYWARKACH WINTEHRALTER DLA PROFESJONALNEJ
KUCHNI
NAGRODA : INSTANCO SP. Z O.O.
Za KOMORĘ CHŁODNICZĄ
2. Wyposażenie zaplecza kuchennego (drobny sprzęt)
WYRÓŻNIENIE: Polkrys Sp. z o.o.
Za PAPIEROWE POJEMNIKI DO ZGRZEWU
NAGRODA : PRO ASCOBLOC Sp. z o.o.
Za STEROWNIK CYFROWY GRZEWCZYCH URZĄDZEŃ GASTRONOMICZNYCH
3. Żywność i napoje dla gastronomii
WYRÓŻNIENIE : 360 Culinary Sp. z o.o .
Za SOUS-VIDE MIXED SPICE/ SERIA 4 ORYGINALNYCH MIESZANEK DO GOTOWANIA
METODĄ SOUS-VIDE
WYRÓŻNIENIE : BHZ BIMIZ
Za BROKUŁ MAŁE RÓŻE
WYRÓŻNIENIE: Green Factory Sp. z o.o.
Za SAŁATKĘ ROMANTICA
WYRÓŻNIENIE : Strusia Kraina & MOBAX Aleksandra Dudka, Adam Motz Sp.J.
Za MIĘSO STRUSIE
NAGRODA: PANEGARA SP Z O.O.
Za KOALA – TAPIOKĘ NAWODNIONĄ
4. Wyposażenie sal restauracyjnych, barów, kawiarni, cukierni, lodziarni
WYRÓŻNIENIE: PLAFOR SP. Z O.O.
Za ZESTAW 4 KOSZY SORT BIN 90L DO SEGREGACJI Z METALOWĄ PODSTAWĄ
WYRÓŻNIENIE: PPH BAGSTAR
Za TALERZ Z OTRĄB PSZENNYCH 24CM
NAGRODA : Komat Mieczysław Kozłowski
Za LINIĘ BUFETÓW FRESH
5. Sprzęt i akcesoria dla cateringu
WYRÓŻNIENIE: HAMDA TRADE SP Z O.O.
Za BAR CATERINGOWY „NITRO COLD BREW BAR”
NAGRODA: METRO-PLAST SP.J
Za MASZYNĘ PAKUJĄCĄ M-C-S MAP TSS 125
Nagrodzeni w Konkursie na Najlepszy produkt dla hoteli
„THE BEST OF WORLDHOTEL 2018”
III miejsce:
MIL-SYSTEM Sp. z o.o.
za Meble hotelowe wykonane z zastosowaniem nowoczesnej technologii
bezklejowej Laser Edge
II miejsce:
Architektwnętrz.pl
za Zielone sznury
I miejsce:
Softech Sp. z o.o.
Za Elektroniczną kartę meldunkową
Wręczenie Grand Prix dla Kurta Schellera.
Biuro prasowe MT Targi Polska S.A.