Ptak_Waw_CTR_2024

Konferencja „Ograniczenie strat i marnotrawstwa żywności – wyzwaniem najbliższych lat”

27 maja 2021
Konferencja „Ograniczenie strat i marnotrawstwa żywności – wyzwaniem najbliższych lat”

Krajowy Ośrodek Wsparcia Rolnictwa jako jeden z konsorcjantów projektu pt. „Opracowanie systemu monitorowania marnowanej żywności i efektywnego programu racjonalizacji strat i ograniczania marnotrawstwa żywności – PROM” w imieniu organizatora Instytutu Ochrony Środowiska – PIB zaprasza do udziału w konferencji naukowej pn.: „Ograniczenie strat i marnotrawstwa żywności – wyzwaniem najbliższych lat”. Odbędzie się ona 17 czerwca 2021 r. w Warszawie (on-line).

Konferencja podsumowuje wyniki projektu PROM, który jest realizowany w ramach programu Narodowego Centrum Badań i Rozwoju „Gospostrateg” przez konsorcjum w składzie: Instytut Ochrony Środowiska - PIB, Szkoła Główna Gospodarstwa Wiejskiego, Federacja Polskich Banków Żywności, Krajowy Ośrodek Wsparcia Rolnictwa, Polskie Towarzystwo Technologów Żywności.

Rejestracja na Konferencję przez stronę:  https://ios.clickmeeting.com/konferencja-ograniczenie-strat-i-marnotrawstwa-zywnosci-wyzwaniem-najblizszych-lat-/register?_ga=2.142509810.1100127757.1618207014-1625783008.1597752410.

 

Udział w konferencji jest bezpłatny.

 

 

KOWR


POWIĄZANE

Decyzja o zainstalowaniu kotła na ekogroszek może znacząco wpłynąć na komfort i ...

W minionym roku na polskich drogach w czasie Wszystkich Świętych doszło do 118 w...

Przechowywanie warzyw w odpowiednich warunkach to klucz do zachowania ich świeżo...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę