OPOLAGRA_2025
AgroShow_05_2025_Zielone

Żywność a rolnictwo organiczne

14 października 2002

Polskie Towarzystwo Technologów Żywności

www.sggw.waw.pl/~pttz

serdecznie zaprasza
na jednodniowe warsztaty z udziałem gości zagranicznych,
zorganizowane w ramach projektu Accompying Measure
do projektu Flair-Flow Europe IV nt:

„Jakość żywności a rolnictwo organiczne”

które odbędą się dnia 18 listopada 2002r
na terenie Akademii Ekonomicznej
w Krakowie.

Przewidziane są referaty czterech naukowców-specjalistów z Polski i dwóch z zagranicy

 

Zgłoszenia i informacje:
sekretarz organizacyjny warsztatów mgr inż. Monika Trząskowska
Wydział Nauk o Żywieniu Człowieka i Konsumpcji SGGW,
ul. Nowoursynowska 159, 02-787 Warszawa, tel. 22 843 90 61 w. 11168, tel/fax 22 843 87 11

e-mail: trzaskowskam@alpha.sggw.waw.pl


POWIĄZANE

Związek Pracodawców Transport i Logistyka Polska (TLP) alarmuje: Bruksela finali...

Konsumenci zwracają większą uwagę na jakość i pochodzenie owoców i warzyw, chętn...

Z najnowszego komunikatu Ministerstwa Rolnictwa i Rozwoju Wsi opublikowanym w PA...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)Pracuj.pl
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę