A_BIO_AGRO_950

Z subwencji rolnych korzystają koncerny

12 grudnia 2005
Silne międzynarodowe grupy żywnościowe korzystają w dużym stopniu z subwencji wspólnej polityki rolnej - wynika z ankiety opublikowanej na łamach "Guardiana". Najwięcej dostali producenci cukru (firma Tate and Lyle aż 227 mln funtów w latach 2003 - 2004) i nabiału.

POWIĄZANE

Amerykańska Agencja ds. Żywności i Leków (FDA) oraz Centrum Kontroli i Prewencji...

„Nie żądamy przywilejów. Domagamy się prawa do pracy, do rozwoju, do stabilności...

Wiosna to nie tylko czas na przygotowania do sezonu turystycznego, ale też dosko...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)Pracuj.pl
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę