Ptak_Waw_CTR_2024
TSW_XV_2025

W systemach jakości żywności i sprzedaży okazjonalnej

3 grudnia 2015
Centrum Doradztwa Rolniczego w Brwinowie Oddział w Krakowie w dniach 23-24 maja 2013 r. w swojej siedzibie przy  ul. Meiselsa1 w Krakowie organizuje  szkolenie dotyczące  wybranych grup  produktów w systemach jakości żywności i sprzedaży okazjonalnej.

Szkolenie  to skierowane jest do doradców zatrudnionych w Wojewódzkich Ośrodkach Doradztwa Rolniczego, nauczycieli szkół rolniczych i gastronomicznych, producentów rolnych i osób prowadzących gospodarstwa agroturystyczne, jak i innych podmiotów branżowych.

Jak udało się nam dowiedzieć program szkolenia obejmuje zagadnienia między innymi dotyczące wybranych systemów jakości żywności, ze szczególnym uwzględnieniem systemów dla produktów mięsnych, wytwarzania i sprzedaży okazjonalnej własnych wyrobów alkoholowych oraz uwarunkowań sanitarnych żywienia turystów i sprzedaży z gospodarstw agroturystycznych i obowiązków podatkowych związanych z różnymi formami sprzedaży bezpośredniej produktów żywnościowych.


POWIĄZANE

Główny Inspektorat Sanitarny wydaje coraz więcej ostrzeżeń publicznych dotyczący...

Uprawa soi przy wsparciu technologii – ciekawy kierunek dla polskich rolników Ar...

Najnowsze dane GUS pokazały zaskakująco wręcz dobre dane na temat aktywności dew...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę