Ptak_Waw_CTR_2024
Green Gas Poland

W systemach jakości żywności i sprzedaży okazjonalnej

3 grudnia 2015
Centrum Doradztwa Rolniczego w Brwinowie Oddział w Krakowie w dniach 23-24 maja 2013 r. w swojej siedzibie przy  ul. Meiselsa1 w Krakowie organizuje  szkolenie dotyczące  wybranych grup  produktów w systemach jakości żywności i sprzedaży okazjonalnej.

Szkolenie  to skierowane jest do doradców zatrudnionych w Wojewódzkich Ośrodkach Doradztwa Rolniczego, nauczycieli szkół rolniczych i gastronomicznych, producentów rolnych i osób prowadzących gospodarstwa agroturystyczne, jak i innych podmiotów branżowych.

Jak udało się nam dowiedzieć program szkolenia obejmuje zagadnienia między innymi dotyczące wybranych systemów jakości żywności, ze szczególnym uwzględnieniem systemów dla produktów mięsnych, wytwarzania i sprzedaży okazjonalnej własnych wyrobów alkoholowych oraz uwarunkowań sanitarnych żywienia turystów i sprzedaży z gospodarstw agroturystycznych i obowiązków podatkowych związanych z różnymi formami sprzedaży bezpośredniej produktów żywnościowych.


POWIĄZANE

Nie ma turów jest Turvita w dolinie Liwca Twaróg jest tym światowym wyróżnikiem,...

Transformacja energetyczna w Polsce nabiera tempa. Coraz większe znaczenie w tym...

W Polsce występuje ponad 470 gatunków pszczół, a na świecie ich liczba przekracz...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę