OPOLAGRA_2025
AgroShow_05_2025_Zielone

Światowa Organizacja Zdrowia apeluje

21 września 2004

Światowa Organizacja Zdrowia apeluje o zwiększenie kontroli produkcji żywności. Zagrożenia dla konsumentów są coraz większe, szczególnie w krajach rozwijających się - twierdzą eksperci WHO.

Tam nakłady na kontrolę żywności są jeszcze niewielkie, a produkcja rozwija się w szybkim tempie. Potrzebny jest wspólny program chroniący światowe rynki przed produktami niespełniającymi standardów jakości, dodają przedstawiciele Światowej Organizacji Zdrowia.


POWIĄZANE

Po słabym 2024 roku, finansowanie maszyn i urządzeń rolniczych na początku tego ...

Sztuczna inteligencja (AI). Mamy przyjemność przedstawić Państwu rozmowę z ekspe...

Jak informuje ARiMR, indywidualni pszczelarze i zrzeszające ich organizacje już ...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)Pracuj.pl
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę