biogaz, biometan, biopaliwa_ptak 2025

Specjały z węgierskich piwnic i kuchni

16 lutego 2007

Wydział Kultury i Turystyki Urzędu Prezydenta Miasta Miszkolca zaprasza 16 lutego w godzinach od 10 do 13 do Węgierskiego Instytutu Kultury w Warszawie na prezentacjię regionalnej gastronomii, w czasie której będzie możliwość zapoznania się cieszącymi się światową sławę, regionalnymi specjalnościami węgierskich piwnic i kuchni.

Celem spotkania, które przede wszystkim adresowane jest do przedstawicieli biur podróży jest przedstawianie szczegółowego programu imprez i osobliwości turystycznych Miszkolca. Podczas prezentacji będzie też możliwość nawiązania współpracy z węgierskim biurami podróży.


POWIĄZANE

Na łamach Klubu Jagiellońskiego Kamil Wons kreśli obraz nowego podziału, który r...

GUS raportuje stabilność i „odporność” polskiego rolnictwa. Na wsi widzimy co in...

Papryka, jabłka, zboże… To nie gest dobroci, ale dramat bezsilności. Polska wieś...


Komentarze

Bądź na bieżąco

Zapisz się do newslettera

Każdego dnia najnowsze artykuły, ostatnie ogłoszenia, najświeższe komentarze, ostatnie posty z forum

Najpopularniejsze tematy

gospodarkapracaprzetargi
Nowy PPR (stopka)Pracuj.pl
Jestesmy w spolecznosciach:
Zgłoś uwagę